DRO RETT TIL HOTELLET: Joshua King og resten spillerne måtte dusje på hotellet etter kampen mot Albania. (Foto: Stian Lysberg Solum/NTB scanpix)
DRO RETT TIL HOTELLET: Joshua King og resten spillerne måtte dusje på hotellet etter kampen mot Albania. (Foto: Stian Lysberg Solum/NTB scanpix)

Landslagets krisegarderobe: – Det var ikke vann i dusjen

Elendige garderobeforhold tvang landslagsspillerne til å dusje på hotellet.

Albania-Norge 1-1

TIRANA (TV 2.no): For spillere som er vant med luksusgarderober var det et sjokk å komme til Qemal Stafa stadion i Tirana. De norske spillerne ble stuet inn i en knøttliten garderobe.

Dusjene i garderoben manglet en vesentlig ting: Vanntilgang. Derfor valgte alle spillerne å dusje på spillerhotellet etter kampen.

– Litt uorganisert
Fulham-proffen Brede Hangeland fikk erfare at det er langt fra Old Trafford, Stamford Bridge og Anfield til nedslitte Qemal Stafa stadion i Tirana.

– Det var ikke vann i dusjen, forklarer Hangeland foran et kobbel med journalister, autografjegere og tilfeldige skuelystne i den høyst ukonvensjonelle mixed-sonen.

– Det er litt uorganisert, men det er ikke alle steder som er som Norge. Det er kanskje godt, sier Hangeland, før en unge spør om å få drakten hans.

– Du kan ikke få drakten min når du avbryter meg mens jeg snakker. Oppfør deg ordentlig.

Les: Høgli tente VM-håpet for Norge: – Alt kan skje
Les også: Flydrama for Nordtveit

Ville stå igjen på topp
Hangeland ble flyttet opp på topp da Norge jaktet på det viktige utligningsmålet mot slutten av kampen. Da Tom Høgli satte inn 1-1 ville Hangeland helst bli værende på topp. Men Drillo beordret ham hjem.

– Jeg var fristet, men jeg skjønner tankegangen til trenerne. Albania var farlige på kontringer, sier Hangeland.

Han var svært skuffet etter bare ett poeng mot Albania. Kapteinen mener Norge var spesielt svake før pause.

– Det var tendenser til bedre ting i annen omgang, men vi var langt fra på maksnivået vårt, medgir 31-åringen.