Marcus Pedersen (Foto: Aas, Erlend, © ERL)
Marcus Pedersen (Foto: Aas, Erlend, © ERL)

Marcus Pedersen tatoverte draktnummeret i nakken

– Jeg har litt plass igjen på kroppen, men må passe på så det ikke ser helt «kokkos» ut, sier spissen som fylte 23 lørdag.

TEL AVIV (TV 2 Sporten): Solslikkerne sperret øynene opp da Marcus Pedersen vrengte av seg t-skjorten sammen med resten av U21-landslaget på stranden.

Ikke bare fordi Hamar-gutten, som feiret 23-årsdagen lørdag, er veltrent, men også på grunn av en heftig tatovert overkropp. Pedersen sier han ikke liker å snakke om kroppskunsten, men røper likevel noe.

– De har noe med familien og slike ting å gjøre. Det er personlig. Jeg tatoverer ting som betyr noe for meg. Folk får ta bilder og lese selv hva det står der, sier Pedersen til tv2.no.

Hilsen til skeptikerne
På brystet har han tatovert «Live your life», og på den ene overarmen kan man lese «Keep talking shit about me, you make me famous».

– Det er vel en hilsen til alle dem som ikke er så glade for at jeg har lykkes. Det er noen av dem, og de finnes overalt. Enten liker man meg eller så liker man meg ikke. Sånn er det, sier Pedersen.

Under forrige periode i Vitesse Arnhem, klubben målscoreren fra Israel-kampen skal tilbake til etter EM og muligens forlenger avtalen med, fikk han blekk også i nakken. Der kan man nå se tallet 19 og en krone.

– 19 er lykkenummeret mitt. Det har jeg spilt med lenge. Kronen er der fordi den er fin, forklarer Pedersen.

– Blir det flere tatoveringer?

– Jeg har litt plass igjen på kroppen, men må passe på så det ikke ser helt «kokkos» ut. Det kan fort bli mye. Å tatovere halsen og ansiktet er å gå for langt.

Hyggelig feiring
Etter Norges 2-2-kamp mot Israel og 3-1-seieren over England må det et lite mirakel til for å nekte laget plass i semifinalen lørdag.

– Hvordan blir den store dagen markert?

– Vi skal ha det morsomt på hotellet, sa Pedersen i går kveld.

Marcus Pedersen (Foto: Aas, Erlend, © ERL)
Marcus Pedersen (Foto: Aas, Erlend, © ERL)