Bolt gleder seg til Bislett

Usain Bolt gleder seg til å komme til Bislett, og selv om han ikke vant i Roma torsdag, er han fornøyd med å ha fått en skikkelig gjennomkjøring.

– Det kommer til å bli både spennende og morsomt på Bislett torsdag kveld, for nå er Bolt i gang for alvor. Han trenger nok noen løp i beina for å komme skikkelig i gang, men han er på vei, og han sa til meg her i Roma at han gleder seg til å løpe årets første 200 meter på Bislett, sier Bislett-general Steinar Hoen til NTB.

Det var ikke bare Bolt som gledet den tidligere europamesteren i høyde etter Golden Gala på Olympiastadion i den italienske hovedstaden. Også Jaysuma Saidy Ndure overrasket.

– Jeg synes Jays (Ndure) løp bedre enn på lenge. Han hadde en svak start, men avslutningen av 100 meteren hans var det klasse over. Den siste delen av løpet av veldig sterkt, skryter Hoen.

Ndure skal møte Bolt på 200 meteren i Bislett Games, og etter det oppløftende 100 meterløpet i Roma, der han vant B-heatet på årsbeste og 10,13, kan han kanskje gi Bolt litt kamp på 200 meteren, selv om han nok ikke kan slå jamaicaneren.

– Hvordan går det med billettsalget? (©NTB)