Bolt har ingen skadebekymringer

Usain Bolt sier han ikke er bekymret for de skadene som har plaget ham i det siste, selv om han gikk på et knepent nederlag torsdag.

– Jeg følte ikke noe til hamstringen jeg har slitt med i det siste. Under løpet føltes alt helt greit. Jeg var litt sår etterpå, men det var ventet, sa Usain Bolt etter å ha løpt inn til 9,95 sekunder og satt klar årsbeste på 100 meteren i roma.

Han ble slått av amerikaneren Justin Gatlin med et hundredel, men det bekymret ham heller ikke.

– Jeg kom hit til Roma for å teste hvor jeg sto. Nå skal jeg sette meg ned i fred og ro og studere videoteipen fra løpet, for å se hvor jeg gjorde feil. så blir det å komme tilbake sterkere neste gang, sa jamaicaneren.

Og neste gang blir på Bislett i Oslo. Yher skal han løpe 200 meter mot, blant andre, Jaysuma Saidy Ndure, som tok seieren i B-heatet på 100 meteren i Golden Gala. Ndure løp inn til 10,13 og satte også årsbeste.

– Jeg fikk en flott start på 100 meteren her i roma, men jeg snublet etter noen meter, og jeg må innrømme at jeg hadde trodd de siste 50 meterne skulle vært bedre. Jeg trenger nok litt mer trening for å komme helt på topp, slo Bolt fast. (©NTB)