GODE VENNER: Den kommende brudgommen koste seg på fest med gode venner, to dager før han gifter seg med sin prinsesse Madeleine.  (Foto: All Over Press)
GODE VENNER: Den kommende brudgommen koste seg på fest med gode venner, to dager før han gifter seg med sin prinsesse Madeleine. (Foto: All Over Press)

Chris O'Neill festet med prins Carl Philip

Torsdag kveld festet prinsesse Madeleines kommende ektemann, Chris O'Neill med prins Carl Phillip på et utested i Stockholm.

Av Kaja Kirkerud

Kun to dager før det kongelige bryllupet i Stockholm feiret Chris O'Neill og prins Carl Phillip både Sveriges nasjonaldag og det kommende bryllupet.

– Det er hyggelig å se at Carl Philip og Chris er blitt så gode venner. Vi vet jo også at prinsen nylig "kidnappet" sin vordende svoger og arrangerte utdrikningslag for ham i den svenske skjærgården, sier TVs kongehusekspert, Kjell Arne Totland.

Sammen med gode venner ble kvelden feiret på et av Stockholms utesteder, Sturehof, i bydelen Stureplan. Der hadde brudeparet leid en egen del av nattklubben, og holdt en privat fest. Det skriver Aftonbladet.se.

Les også: TV 2 møtte Maddes forlovede: – Litt nervøs for bryllupet

Uten sin forlovede

Både Chris O'Neill og prins Carl Philip skal ha vært i strålende humør, og festet sammen med gode venner til omkring 01.30-tiden.

Totland mener vi nå får se en ny side av prinsesse Madeleines forlovede.

– Det er gledelig å se Chris O'Neill ute blant venner, både smilende og avslappet. Det er et noe annet inntrykk enn den mutte mannen vi har blitt kjent med på offisielle bilder, sier han.

Prinsesse Madeleine skal ikke ha vært til stede på festen.

– Madeleine var nok opptatt av å få nok skjønnhetssøvn, og samle siste overskudd før den store dagen. I kveld er det jo den private festen, og jeg er sikker på at Madde blir et vakkert syn. I morgen blir hun nok en av de vakreste kongelige brudene vi har sett, sier TV2. s kongehusekspert, Kjell Arne Totland.

UTEN MADELEINE: Chris O'Neill festet uten sin forlovede torsdag kveld. Festen var på en nattklubb i bydelen Stureplan.  (Foto: All Over Press)
UTEN MADELEINE: Chris O'Neill festet uten sin forlovede torsdag kveld. Festen var på en nattklubb i bydelen Stureplan. (Foto: All Over Press)

Feiret dagen sammen

Tidligere på dagen feiret hele den svenske kongefamilien landets nasjonaldag på Skansen. Det var første gang Chris O'Neill satt ved siden av sin kjære i en kongelig kortesje. Madeleine hadde på seg den tradisjonelle svenske folkedrakten, og paret smilte og vinket til alle de fremmøte.

Kong Carl Gustav holdt også en tale til brudeparet, hvor han uttrykte glede og forventning til lørdagens store begivenhet.

– Å se vår yngste datter gifte seg fyller oss med glede og minner. Glede over at du har funnet kjærligheten og noen å bygge din fremtid med, sa kongen. Det skriver aftonbladet.se.

Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill gir hverandre sitt ja i Slottskyrkan i Stockholm lørdag ettermiddag.

Les også: Disse er invitert til prinsesse Madeleines bryllup

Følg forberedelsene og hele bryllupet på TV2.no.

Se Elin Ludvigsen sin rapport fra Stockholm fredag morgen:

723988