douglas in front (Foto: John Shearer, © GS CL**NY**)
douglas in front (Foto: John Shearer, © GS CL**NY**)

– Det var ikke kona!

TV-legenden Barbara Walter dementerer ryktene om at Michael Douglas ble oral-smittet av kona.

Tidligere denne uken ble det kjent at Michael Douglas (68), fikk strupekreft forårsaket av HVP-smitte gjennom oralsex.

Nå har ulike medier i USA begynt å spekulere i om det er kona Catherine Zeta-Jones som har «skylda».

Kona mistenkt

TV-legenden Barbara Walters som er programleder for «The View» i USA er også en god venn av skuespillerparet. I går fortalte Walters at hun følte at Douglas sin kone ble mistenkt for å ha smittet sin ektemann.

Hun har ikke HPV-viruset!

– Etter at Michael gikk ut og fortalte om sykdommen sin er det mange som føler at han kanskje la «skylden»på sin kone, forklarte Walters foran millioner av amerikanske tv-seere før hun fortsatte:

– Michael vil gjerne at alle skal vite at at hans kone, Catherine, er frisk. Hun har ikke HPV-viruset. Han vet ikke hvordan han ble smittet men er glad for at denne saken har ført til et fokus på HPV-smitte.

Les også: Douglas forteller om konas depresjon.

Da Walters medprogramleder Sherri Shepherd begynte å «presse» Walters om hvorfor Michael Douglas ønsket å fortelle dette, svarte Walters:

– Hør her, han benekter ikke at han er blitt smittet med HPV-viruset oralt, det han sier er at smitten ikke kom fra kona.

Også eks-kona nekter

Nå går også Michael Douglas sin eks-kone ut og blånekter for at det er hun som har smittet eks-mannen. Til den amerikanske nettsiden TMZ forteller hun at heller ikke hun har HPV-smitten.