NYTER LIVET: Flamur Kastrati og Omar Elabdellaoui på stranda i Tel Aviv. (Foto: Aas, Erlend/NTB scanpix)
NYTER LIVET: Flamur Kastrati og Omar Elabdellaoui på stranda i Tel Aviv. (Foto: Aas, Erlend/NTB scanpix)

Populære norske U21-gutter: – De er så sexy

Guttene som torsdag surfet, slikket sol og nøt utsikten på stranden i Tel Aviv er populære blant de iraelske jentene.

TEL AVIV (TV 2 Sporten): U21-landslaget lever under strenge solregler i heten i Israel, men dagen etter kampen mot vertsnasjonen fikk de unge spillerne to-tre timer på stranden som ligger forlokkende plassert en liten Flo-pasning fra spillerhotellet.

De mest ivrige fikk teste surfebrettet i Middelhavet, og midtbaneelegant Stefan Johansen var en av dem som hadde mest kontroll også i vannet. Jo Inge Berget håper å rekke England-kampen etter hodesmellen som sendte ham i bakken mot Israel og ble sittende på stranden.

De veltrente norske guttene skilte seg ut i Tel Avivs strandsone og fikk mye oppmerksomhet fra de lokale, kvinnelige solslikkerne.

– De norske fotballspillerne er så sexy, sier to unge brunetter som ber om å få ta et bilde sammen med Harmeet Singh, Flamur Kastrati og Håvard Nielsen.

Les også: U21-talentene: – Bare positivt å dra ut tidlig

Backmangel
Trener Tor Ole Skullerud var en av få nordmenn som ikke stilte i bar overkropp i rundt 30 grader på stranden. Kongsvinger-karen forteller at han ikke har sett de omdiskuterte situasjonene mot Israel og mener de «neppe gjør ham gladere» to dager før kampen mot England.

– Engelskmennene har mye press på seg, men blir mye bedre lørdag med flere nøkkelspillere tilbake. England er vanskelige å slå, men jeg er fryktelig optimist. Vi var kjempegode mot Israel og skal klare å være gode lørdag. Nå skal vi finne en plan, så får vi se om den er god nok, sier Skullerud til tv2.no.

723995

Han har med seg kun tre backer til mesterskapet etter at Alexander Groven måtte melde forfall og ble erstattet av midtbanespiller Markus Henriksen. Lørdag er kun Martin Linnes og Omar Elabdellaoui disponible etter at Vegar Eggen Hedenstad ble utvist i åpningskampen.

– Var ikke jeg tykk i hodet som tok ut fire backer, da? Vi har gjort det vi har gjort og er komfortable med det, sier Skullerud.

Les også: Dette er stjernene du kan glede deg til å se i U21-EM

Israel-sjefen imponert
Mannen som har ansvaret for det israelske U21-landslaget i turneringen på hjemmebane var skuffet etter at Harmeet Singh utliknet på overtid i EMs åpningskamp.

– Vi spilte ikke bra i denne kampen. Etter min mening var vi svake både offensivt og defensivt. Og Norge var det klart beste laget. Etter min mening er de fantastiske. Det kan hende mine spillere var nervøse og spente, men det er ingen unnskyldning, sier Luzon til tv2.no.

Dersom Norge slår England i Petah Tikva lørdag, er engelskmennene ute av turneringen. Guy Luzon mener det norske laget er så gode at det fort kan bli en realitet.

Les også: Høydramatisk da Italia slo England

723996

723997