Konradsen offensiv før England-kampen

– Vi kjenner dem godt, og jeg mener helt ærlig at vi har en god sjanse til tre poeng, sier Anders Ågnes Konradsen foran EM-duellen mot England.

Norges U21-landslag innledet med 2-2 mot Israel onsdag. England åpnet med 0-1-tap mot Italia. I EM-kvalifiseringen tapte Norge knepent 1-2 og 0-1 mot engelskmennene.

– Vi møtte dem to ganger i kvaliken, og i begge kampene burde vi fått med oss noe. I store perioder var vi helt på høyde med England, sier Konradsen til NTB.

Rennes-proffen var tre ganger nær scoring i åpningskampen mot Israel. En heading gikk like over. To avslutninger havnet i aluminiumen.

– Litt blandede følelser. Vi skal være veldig glad for at det ble ett poeng slik kampen utviklet seg. Vi viste styrke da vi kom tilbake. Samtidig er vi skuffet. For i store deler av kampen viste vi at vi er et mye bedre lag enn dem. Vi skapte mange sjanser, og jeg hadde to-tre gode muligheter selv. Hadde vi vært mer effektive, hadde vi nok kommet bedre ut av det, sier Konradsen.

En polsk dommer var nær å ødelegge hele det norske EM-håpet. En feilaktig corner resulterte i et billig straffespark og mål. Senere ble Vegar Eggen Hedenstad strengt vist ut. (©NTB)