paris jackson
paris jackson

TMZ: Michael Jacksons datter til sykehus etter selvmordsforsøk

Paris Jackson (15) ble onsdag sendt til sykehus i all hast i følge nettstedet TMZ.com.

Michael Jacksons datter, Paris Jackson (15) skal ha blitt sendt til sykehus i all hast onsdag morgen, forteller kilder til det vanligvis svært velinformerte kjendisnettstedet TMZ.com.

Jenta ble ifølge vitner hentet ut fra sitt hus på en båre rundt kl 02.00 lokal tid, og kilder forteller til TMZ at det var et selvmordforsøk.

Overdose og kutt

Nødsamtalen skal i følge samme nettsted ha kommet inn kl 01:27 lokal tid.

Personen som ringte inn hendelsen skal ha sagt at det trolig var snakk om en overdose, men en av dem som rykket ut til stedet sier at det var tegn til at hun hadde kuttet seg.

Nettstedet skal ha fått vite at den unge jenta nå etter forholdene har det bra.

Troverdig

Nettstedet TMZ.com er kjent for å ha gode kilder og være tidlig ute med kjendisnytt, og var blant annet det første mediet som meldte om Michael Jacksons død i 2009.

Merkelige Twitter-meldinger

Tirsdag la Paris Jackson ut kryptiske meldinger på sin egen Twitter-konto, inkludert «Jeg lurer på hvorfor tårer er salte?».

Hun la også ut et sitat fra Beatles-sangen «Yesterday»: «Yesterday, all my troubles seemed so far away now it looks as though they're here to stay.» (I går virket alle mine problemer så langt avgårde, nå ser det ut til at de er her for å bli».

Her er en faksimile fra Paris Jacksons Twitterkonto hvor de merkelige Tweetsene ble publisert.

twitter-fra-Paris-Jackson
twitter-fra-Paris-Jackson