Hjemmesterke Kings slo tilbake

Tittelforsvarer Los Angeles Kings slo tilbake mot Chicago Blackhawks med 3-1-seier på hjemmebane i tredje semifinalekamp i NHL-sluttspillet natt til onsdag.

Justin Williams (Foto: Jae C. Hong, © JH JJ DB**NY**)

Etter to strake tap i Chicago trengte Kings en opptur på hjemmebane. Med seieren reduserte den regjerende mesteren til 1-2 sammenlagt. Det spilles best av sju kamper.

– Vi hadde ikke høye skuldre. Vi visste hva vi måtte gjøre, sa Kings-spilleren Justin Williams.

Kings er fortsatt ubeseiret på hjemmebane i årets sluttspill. Lagene møtes igjen i LA torsdag.

Williams ga Kings 1-0 tidlig i første periode, mens Slava Voynov doblet ledelsen i midtperioden. Bryan Bickell reduserte for gjestene, men i siste periode satte Dwight King inn 3-1 til Kings.

Vinneren av oppgjøret møter Boston Bruins eller Pittsburgh Penguins i Stanley Cup-finalen. Bruins leder 2-0 sammenlagt etter to seirer på bortebane. Tredje kamp spilles i Boston onsdag. (©NTB)