DYR MANN: Stevan Jovetic kan bli for dyr for Arsenal. Men Chelsea betaler med glede det Fiorentina vil ha. (Foto: ALBERTO PIZZOLI/Afp)
DYR MANN: Stevan Jovetic kan bli for dyr for Arsenal. Men Chelsea betaler med glede det Fiorentina vil ha. (Foto: ALBERTO PIZZOLI/Afp)

Sjekk onsdagens fotballrykter: – Arsenal får kamp om Fiorentina-stjerne

Og Real Madrids Pepe kan bli Premier League-spiller. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter selv om overgangsvinduet er stengt.

Nå er sesongen over i store deler av Europa, og klubbene er i gang med planlegging av neste sesong. Selv om det fortsatt er lenge til vinduet åpner, så starter Silly Season for alvor nå.

Mandag kveld signerte Manchester City Sevillas Jesús Navas. Allerede to dager senere kan den neste store overgangen bli til: Sjakhtar Donetsks midtbanespiller Fernandinho (28) skal være på vei til Etihad Stadium, skriver The Telegraph. Prislappen skal ligge på rundt 378 millioner norske kroner.

Forsvarsspilleren Kurt Zouma (18) som i dag spiller i franske Saint Etienne, har tidligere vært linket til Manchester United. Nå skal også Liverpool ha blitt interessert i den franske midtstopperen, skriver Patrick Gleeson i bloggen Squawka.

Ifølge Daily Mirror skal Tottenham ha lagt inn et bud på Aston Villas Christian Benteke (22). Budet skal være en kombinasjon av penger og den 30 år gamle spissen Jermain Defoe.

VIL TIL SPURS: Christian Benteke vil helst
  til Tottenham, men Spurs vil ikke betale det han koster. (Foto: ANDREW
  YATES, © AY/JR)
VIL TIL SPURS: Christian Benteke vil helst til Tottenham, men Spurs vil ikke betale det han koster. (Foto: ANDREW YATES, © AY/JR)

Avisen skriver at også Atletico Madrid skal være klar med et bud på rundt 222 millioner kroner for Benteke.

Les også: Twitter-trøbbel: – Velkommen hjem, Cristiano
Les også: Ellevilt slagsmål i fotballkamp mellom enbeinte

Den nye Chelsea-manageren José Mourinho ser på muligheten til å kaste seg inn i kampen om Fiorentinas Stevan Jovetic (23), skriver The Times. Den montenegrinske angriperen har vært et navn som lenge har vært linket til Arsenal, som nå kan se ut til å få konkurranse fra en London-rival.

Manchester Uniteds Patrice Evra (32) kan være på vei tilbake til Monaco, skriver Daily Mirror. Dermed spekuleres det i at David Moyes kan komme til å hente sin tidligere elev Leighton Baines (28) til Manchester United.

Monaco skal også være ute etter å signere John Terry (32) en skattefri kontrakt med en ukelønn på rundt 1,3 millioner kroner, skriver The Telegraph.

Arsenals forsvarsspiller Laurent Koscielny (27) søker større ambisjoner fra Arsene Wenger og resten av Arsenal. Daily Mail skriver at franksmannen kan komme til å ville forlate London-klubben dersom de ikke viser at de kan handle som potensielle mestere denne sommeren.

Laurent Koscielny (Foto: John Walton/Pa Photos)
Laurent Koscielny (Foto: John Walton/Pa Photos)

Dersom Roberto Martínez tar over Everton, ønsker ikke Wigan-eier Dave Whelan å stå i veien for at spanjolen kan hente tidligere Wigan-spillere til Goodison Park.

– Hvis Everton ønsker å signere noen av spillerne våre for rett pris, kommer vi til å vurdere det. Det er ingen enighet som forhindrer Martínez å hente Wigan-spillere. Det ville vært urettferdig, og jeg tror ikke på slikt, sier Whelan ifølge The Guardian.

Luis Suarez (26) har fått seg flere beilere: I tillegg til Real Madrid og Atletico Madrid, skal nå også Bayern München være interessert i å hente den uruguayanske spissen. Ifølge The Sun ser Bayern på muligheten til å få til en byttehandel hvor de sender Arjen Robben (29) motsatt vei.

Les også: Bolt spøkte om Sir Alex-exit: – Nå blir det vanskeligere å spille seg inn på laget
Les også: King om utstillingsvinduet U21-EM: – Hadde nok tenkt på det dersom jeg spilte i Tippeligaen

Den franske midtbanespilleren Etienne Capoue (24) ønsker å forlate Toulouse denne sommeren, melder Metro. Arsenal og Tottenham skal begge to være interesserte i å hente mannen med fem landskamper for Frankrike siden 2012.

Etienne Capoue (Foto: PASCAL PAVANI/Afp)
Etienne Capoue (Foto: PASCAL PAVANI/Afp)

Andy Carroll (24) kan ende opp med å bli kjøpt av West Ham, etter å ha vært på utlån forrige sesong. Men dersom London-klubben vil gjøre overgangen permanent, må de betale 138 millioner kroner til Liverpool, i tillegg til at spissen skal kreve en lønn på nesten 900.000 kroner i uken, skriver Daily Mirror.

Les også: Wenger: – Angrer på at vi ikke hentet Bale
Les også:Lillejord: – Flere klubber vil ha Moa

Tirsdag meldte vi at Daniel Agger (28) kunne nærme seg en overgang til nyrike Monaco. Nå skriver The Guardian at Liverpool ønsker å beholde dansken, samtidig som de ønsker å forsterke forsvaret i sommer.

Corinthians' midtbanespiller Paulinho (24) skal ifølge Gazetta dello Sport drømme om å spille for den italienske klubben Inter i Serie A.

Fra en Paulinho til en annen: Livornos Paulinho (27) skal være ønsket i Sunderland, skriver Sunderland Echo.

Real Madrids Pepe (30) skal være ønsket i England og Manchester City, skriver Express. 187 millioner kroner skal Manchester City være klare for å by for den portugisiske forsvareren.

RASENDE: Pepe beskylder Andres Iniesta for filming under søndagens
  El Clasico. (Foto: STRINGER/SPAIN/Reuters)
RASENDE: Pepe beskylder Andres Iniesta for filming under søndagens El Clasico. (Foto: STRINGER/SPAIN/Reuters)

Både Juan Mata (25) og Fernando Torres (29) skal være gjort tilgjengelig for salg av José Mourinho og Chelsea, melder spanske Marca. Pengene de eventuelt kan få for de to skal være med på å finansiere potensielle kjøp som Stevan Jovetic (23) og Edin Dzeko (27).