Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo
SCORINGSMASKIN: Cristiano Ronaldo havnet i i tweeten til Manchester Uniteds pressekontor. Etter alt å dømme var det en hacker  på fære som fikk United fansen til å gni seg i øynene.   (Foto: SUSANA VERA/Reuters)
SCORINGSMASKIN: Cristiano Ronaldo havnet i i tweeten til Manchester Uniteds pressekontor. Etter alt å dømme var det en hacker på fære som fikk United fansen til å gni seg i øynene. (Foto: SUSANA VERA/Reuters)

Manchester United i Twitter-trøbbel: – Velkommen hjem, Cristiano

Manchester Uniteds pressekontor fikk Twitter til å koke da det tilsynelatende kunngjorde at Cristiano Ronaldo vender tilbake til Old Trafford

«Velkommen hjem, Cristiano. Hold et øye med den offisiell hjemmesiden for mer informasjon veldig snart. #TheReturn»

Slik lød Twitter-meldingen som storklubbens offisielle pressekontor la ut like etter midnatt natt til onsdag.

Bare sekunder etter ble meldingen slettet, men på den tiden rakk meldingen å spre seg på Twitter.

Det har lenge vært spekulert i at Real Madrid-stjernen vender tilbake til Old Trafford, men denne gangen ble trolig pressekontoret tatt på sengen av en hacker.

Klubben har imidlertid fortsatt til gode å avkrefte nyheten på sine offisielle nettsider, og onsdag skal klubben etter planen lansere nye hjemmedrakter.

LES OGSÅ: – Mourinho snyter United for Ronaldo

Likevel gir Twitter-tabben fornyet liv i spekulasjonene om at Ronaldo gir seg i Real Madrid i sommer og returnerer til Manchester United, der han spilte fra 2003 til 2009.