Vilsvik (Foto: Solum, Stian Lysberg/NTB scanpix)
Vilsvik (Foto: Solum, Stian Lysberg/NTB scanpix)

Vilsvik usikker til Albania-kampen

Drillo sliter med å komponere startelleveren, men har allerede plukket ut fire spillere.

Oslo (TV 2 Sporten): Lars-Christopher Vilsvik står bokført med totalt fire kamper for Norge, men det kan se ut til at den femte må la vente på seg. Strømsgodset-backen måtte stå av mandagens trening på Åråsen med en vond rygg, og 24-åringen trente heller ikke sammen med resten av laget tirsdag.

Landslagssjef Egil «Drillo» Olsen bekreftet på tirsdagens pressekonferanse at Vilsvik er usikker til fredagens kamp mot Albania, men høyrebacken reiser likevel med troppen til Tirana.

Det norske laget jobbet i dag seks angripere mot fire forsvarere på den lukkede treningøkten på Ullevaal. Det ble rotert mellom de sju forsvarene som er i troppen siden Vilsvik måtte stå over økten.

– Lars har litt problemer med ryggen, så de andre sju fikk omtrent like mye (tid journ.anm), sa Drillo til TV 2 Sporten tirsdag.

Rune Jarstein, Brede Hangeland, Tarik Elyounoussi og Daniel Braaten ble alle bekreftet i startoppstillingen til kampen mot Albania, men Drillo innrømmer at han sliter med å plukke ut de resterende spillerne.

– Resten er det store spørsmålstegn ved. Stopper, sidebacker, sentral midtbane, spiss - overalt. Det er håpløst å ta ut det laget her, sa Drillo.

Det er knyttet stor spenning til hvem som overtar backplassen etter at John Arne Riise bestemte seg for å gi seg på landslaget.

– Jeg tror nok at Espen Ruud spiller venstreback, det er mitt tips. Ikke at jeg har sett noe, men jeg tror han spiller venstreback, sa Riise da han møtte pressen tirsdag.