SCORINGSMASKIN: Cristiano Ronaldo havnet i i tweeten til Manchester Uniteds pressekontor. Etter alt å dømme var det en hacker  på fære som fikk United fansen til å gni seg i øynene.   (Foto: SUSANA VERA/Reuters)
SCORINGSMASKIN: Cristiano Ronaldo havnet i i tweeten til Manchester Uniteds pressekontor. Etter alt å dømme var det en hacker på fære som fikk United fansen til å gni seg i øynene. (Foto: SUSANA VERA/Reuters)

Sjekk tirsdagens fotballrykter: – Cristiano Ronaldo flytter

Og José Mourinho vil gjøre en tidligere undersått til sin første Chelsea-signering. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter selv om overgangsvinduet er stengt.

Nå er sesongen over i store deler av Europa, og klubbene er i gang med planlegging av neste sesong. Selv om det fortsatt er lenge til vinduet åpner, så starter Silly Season for alvor nå.

Liverpool skal være ute etter armenske Henrikh Mkhitaryan (24), skriver The Guardian. Spissen som scoret 25 mål i den ukrainske toppserien for Sjakhtar Donetsk forrige sesong, skal ha en prislapp på rundt 22 millioner pund. Det som tilsvarer rundt 195 millioner kroner, skal ifølge avisen ikke skremme bort Liverpools interesse.

The Guardian melder også at Fulham og Roma skal være enige om en overgangssum for Maarten Stekelenburg (30). Overgangssummen skal ligge på rundt 38 millioner kroner, og Mark Schwarzers (40) fremtid i London-klubben kan være i fare.

Les også: Bild: – Stuttgart enig med Moa
Les også: Jesús Navas klar for City

Swanseas stjernespiss Michu (27) scoret 22 mål i alle turneringer forrige sesong, og nå skal større klubber ønske seg spissen etter bare ett år i Premier League. Daily Mail melder at Arsenal nå har 27-åringen øverst på sin ønskeliste av spisser. De andre spissene på ønskelisten skal være Gonzalo Higuain, Wayne Rooney og Stevan Jovetic. Det bør holde til en ny 4. plass i ligaen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

michu (Foto: AFP)
michu (Foto: AFP)

Cristiano Ronaldo (28) skal flytte i sommer. Hvor han flytter er usikkert, men nå skal han ha lagt huset sitt ut for salg.

Readings 24 år gamle midtstopper Alex Pearce skal være ønsket av Liverpool, men nå kan de få konkurranse fra Newcastle om forsvarerens signatur, skriver The Shields Gazette. Om det er et godt tegn gjenstår å se.

Les også: Martínez nærmer seg Everton-jobben
Les også: Her trikser Neymar i Barca-trøya for første gang

Gary Hooper (25) har tiltrukket seg oppmerksomhet fra Premier League-klubber som Celtic-spiller. Både Sunderland, Southampton og Norwich ønsker seg spissen fra den skotske toppklubben, skriver Daily Mail.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Gary Hooper (Foto: Chris Clark/Pa Photos)
Gary Hooper (Foto: Chris Clark/Pa Photos)

David Villa (31) kan være på vei til en Premier League-klubb, men en avgjørelse om klubbytte kan drøye. Independent skriver at spanjolen ikke kommer til å ta en avgjørelse rundt fremtiden sin før Confederations Cup er ferdigspilt. Turneringen går fra 15. til 30. juni.

Les også: Se Mourinhos første nye Chelsea-intervju
Les også:Skullerud drillet elleveren: – Jeg er sikker på sju-åtte plasser

Newcastle kommer til å se etter kvalitet fremfor kvantitet denne sommeren. I tillegg til Readings Alex Pearce, skal de være på utkikk etter en målgarantist, skriver The Journal.

Football365.com melder om at Pepe Reina (30) benekter at han ønsker å forlate Liverpool til fordel for Barcelona. Han skal faktisk være åpen for å forlenge kontrakten sin med klubben fra Anfield skriver avisen.

José Mourinho tok mandag over manager-jobben i Chelsea, og nå skal han være ute etter å hente en tidligere elev. Wesley Sneijder (28) kan ende opp med å bli portugiserens første Chelsea-kjøp etter comebacket på Stamford Bridge, skriver The Sun.

Artikkelen fortsetter under bildet.

TIL Spurs? Wesley Sneijder. (Foto: VINCENZO PINTO/Afp)
TIL Spurs? Wesley Sneijder. (Foto: VINCENZO PINTO/Afp)

Nederlenderen var en nøkkelspiller for Inter-laget som i 2010 vant Champions League under Mourinho som manager. Nå kan de to gjenforenes i London.

Aston Villa skal være en av fem klubber som har lagt inn et bud på Montpelliers Younes Belhanda (23). De fire andre klubbene skal ifølge SkySports være Milan, Inter, Atletico Madrid og Galatasaray.

Danske Sporten.dk (via franske L'Equipe) melder at Daniel Agger (28) kan være på vei til nyrike Monaco. Det spekuleres i at Agger skal være nær ved å skrive under på en fireårskontrakt med den nyopprykkede klubben.

Mario Gomez (27) har vært ønsket av Chelsea, men nå kan tyskeren være på vei til italienske Napoli, skriver Express (via Bild). Han skal tilsynelatende erstatte Edinson Cavani (26) dersom uruguayaneren blir solgt denne sommeren.

LEI AV BENKEN: Mario Gomez er lei av å sitte på benken i Bayern München. Nå kan han være på vei bort fra klubben. (Foto: CHRISTOF STACHE/Afp)
LEI AV BENKEN: Mario Gomez er lei av å sitte på benken i Bayern München. Nå kan han være på vei bort fra klubben. (Foto: CHRISTOF STACHE/Afp)