Mourinho snart klar for Chelsea

José Mourinho ventes å bli ny Chelsea-manager. Portugiseren sier han regner med å skrive under for klubben i løpet av uken.

Mourinho ledet Real Madrid for siste gang da Osasuna ble slått 4-2 i den spanske serieavslutningen i helgen. Han har lenge vært koblet til managerjobben i Chelsea.

– Jeg reiser til London mandag, og jeg tror at jeg kommer til å bli Chelsea-manager en gang mellom mandag og slutten av uken, sier Mourinho til spansk TV.

Chelsea har ikke bekreftet at Mourinho blir ny manager i klubben. Rafael Benítez ledet laget etter at Roberto Di Matteo fikk sparken i november i fjor, men ga seg ved sesongslutt.

Mourinho var også manager i Chelsea i perioden 2004-2007. I 2005 førte han Chelsea til klubbens første seriegull på 50 år, og laget vant også ligaen sesongen etter. I tillegg ble det én FA-cuptriumf, to ligacupgull og en seier i Community Shield.

– Jeg føler at folk elsker meg der, og i livet må du se etter slikt. Livet er vakkert og kort, og du må se på hva som er best for deg, sier Mourinho. (©NTB)