SCORET I SIN SISTE REAL KAMP: Gonzalo Higuain gjorde som så mange ganger før   scoret på Santiago Bernabeu. Men lørdagens scoring var argentinerens siste i Real Madrid drakt.
SCORET I SIN SISTE REAL KAMP: Gonzalo Higuain gjorde som så mange ganger før scoret på Santiago Bernabeu. Men lørdagens scoring var argentinerens siste i Real Madrid drakt.

Higuain: – Jeg forlater Real Madrid

Flere engelske klubber ryktes å være interessert i argentineren.

Det ble stort oppstyr da José Mourinho entret Real Madrid-benken i sin siste kamp på Santiago Bernabeu som sjef for Madrid-klubben.

Men også etter kampen ble det action. Gonzalo Higuian uttalte etter Real Madrids seriekamp at han forlater klubben denne sommeren.

Ønsker et miljøskifte
– Jeg forlater Real Madrid. Avgjørelsen er tatt. Jeg føler tidspunktet er riktig og jeg ønsker et miljøskifte, sa Higuian etter kampen mot Osasuna lørdag kveld.

Higuain var nådeløs da han fikk muligheten 35 minutter ut i lørdagens kamp. Argentineren ble spilt gjennom og la ballen iskaldt nede i hjørnet i møte med Osasuna-keeper Asier Riesgo. Det var hans 16. ligamål denne sesongen og i løpet av sine seks år i Madrid har den franskfødte spissen banket inn mål for hvittrøyene.

LES OGSÅ: Her er de knallharde kravene til den kommende City-manageren
LES OGSÅ: – Ingen utkjøpsklausul i kontrakten til Suarez

Mange interesserte
Uttalelsene åpner opp for en rekke spekulasjoner. Real Madrid og Luis Suárez har figurert i de samme setningene i ryktespaltene de siste dagene og Higuains utspill vil neppe stilne dette.

Men det har også begynt å gå rykter om Higuains neste stoppested. Mange klubber er på jakt etter en storscorer av 25-åringens rang denne sommeren, og Arsenal, Liverpool, Tottenham, Juventus og Chelsea blir alle nevnt som argentinerens neste arbeidsgiver.

– Jeg har ikke bestemt meg for hvor jeg ønsker å gå, men klubben vet allerede at jeg ønsker det. Det var min avgjørelse, sier Higuain ifølge Sky Sports.

Etter kampen lørdag kveld ble Higuian spurt om ryktene om overgang til Juventus.

– Juventus? Ja, det er en mulighet, men jeg vet ikke.