Vilhjalmsson skjøt Start videre

Sju minutter før slutt scoret islendingen Matthias Vilhjalmsson og sørget for at Start slo Fløy 2-1 borte og tok seg videre til 4. runde i cupen.

Viljhalmsson fikk gå lenge alene og hadde små problemer med å sette ballen bak Fløy-keeper Conny Månsson etter 83 spilte minutter.

Allerede etter tre minutters spill tok Start ledelsen ved Alejandro Castro, men det var ikke ufortjent da Fløy utlignet til 1-1 ved den tidligere Start-spilleren Dardan Dreshaj etter 27 minutter av 1. omgang. Fløy var minst like god som Start før pause, men Kristiansand-laget kom seg etter hvilen og seieren var fortjent nok til slutt.

En scoring av HamKams Edmir Asani 21 minutter ut i 2. omgang gjorde at laget fra Hamar slo Kongsvinger 1-0 borte på Gjemselund. Kongsvinger fikk aldri tak på kampen, og HamKam vant fortjent da det tok seg videre til neste steg i cupen.

I den siste kampen som ble spilt torsdag ble det hjemmeseier 3-1 til Stabæk over Fredrikstad på Nadderud. Nicolay Solberg sendte Fredrikstad i ledelsen da det sto igjen ti minutter av 1. omgang, men i løpet av åtte minutter etter pausen snudde det da Fredrik Brustad scoret to ganger. Helt mot slutten satte Mads Stokkelien inn det tredje for Stabæk, som alt i alt var kampens beste lag.

Søndag trekkes åttedelsfinalene i årets norgesmesterskap. (©NTB)