FORLATER VÅLERENGA: Steffen Thoresen forlater Vålerenga til fordel for Lørenskog. (Foto: Øijord, Thomas Winje/NTB scanpix)
FORLATER VÅLERENGA: Steffen Thoresen forlater Vålerenga til fordel for Lørenskog. (Foto: Øijord, Thomas Winje/NTB scanpix)

Thoresen føler seg lurt av Lørenskog

Forlot Vålerenga til fordel for Lørenskog for få dager siden.

Etter seks år i Vålerenga valgte Steffen Thoresen nylig å fortsette karrieren i Lørenskog. Bakgrunnen for klubbskiftet var blant annet at Lørenskog fremsto mer profesjonelle. Etter at Lørenskog i dag ble trukket 20 poeng føler Thoresen seg lurt av klubben.

– Jeg fikk fortalt at det var i orden. Selvsagt er det ekstra surt for oss nysignerte å høre om noe sånt i ettertid. Det er ikke spesielt gøy, sier Thoresen.

– Hvilken beskjed fikk du?

– Jeg fikk beskjed om at det var forsinket, men at alt var i orden. Da må jeg stole på det.

– Ville du signert for Lørenskog hvis du hadde visst at det var så mye rot?

– Det er vanskelig å si. Men hadde jeg visst at Lørenskog ville starte med 20 minus, ville jeg gått i tenkeboksen litt lengre. Det hadde enhver hockeyspiller med håp om å vinne noe gjort, fortsetter Thoresen.

Les: Lørenskog trekkes 20 (!) poeng

Han mener straffen er altfor streng.

– Det er det sykeste jeg har hørt. Det er som om de har tatt 10 til 30 minuspoeng oppi en hatt, trukket en lapp, og funnet ut at 20 poeng er smart. Det ødelegger hele ligaen. Det er ikke noen fordel å bli nummer én i Get-ligaen, for da møter de et Lørenskog-lag som kanskje har vunnet alle matchene sine. Det er ikke bra for ligaen at det blir så mye, sier Thoresen.