Albanias trener krever 110 prosent

Helhjertet innsats i sprengkulda ga Albania 1-0-seier over Norge på Ullevaal i mars. Landslagssjef Gianni De Biasi krever samme innstilling i returkampen neste uke.

– Vi må gi 110 prosent for å greie det, og konsentrasjonen må være 30 ganger større enn i den første kampen, sa italieneren da han onsdag tok ut de første 18 spillerne til VM-kvalifiseringskampen i Tirana.

Troppen trener sammen i Dürres fram til helgen. Søndag tar De Biasi ut åtte mann til, som blir med på de siste forberedelsene fram til kampen fredag 7. juni.

Tre av spillerne som startet på Ullevaal er utestengt: Lagkaptein Lorik Cana og Odise Roshi for gule kort, forsvareren Andi Lila for rødt kort.

Hamdi Salihi, som avgjorde kampen på Ullevaal med et skudd i krysset, er ikke med i det første uttaket, men han hentes inn når han har spilt ferdig for sin kinesiske klubb Jiangsu i helgen.

Andre spillere som ventes uttatt i helgen er Ergys Kaçe, Vullnet Basha og Amir Abrashi. Albania venter på FIFAs klarsignal til å bruke de to sistnevnte, som tidligere har spilt aldersbestemte landskamper for Sveits. (©NTB)