cornelistrening
cornelistrening

Denne mannen skal få John Arne Riise i toppform

– Han er jo allerede topptrent. Dette blir en av de tøffeste jobbene jeg har hatt, sier den norske Hollywood-treneren.

– Neste sesong skal bli min beste. Jeg har skaffet meg en personlig trener fra Los Angeles. Han heter Cornelis Elander og har satt opp et program for trening og kosthold for meg. Sånt elsker jeg.

Det sa John Arne Riise nylig til VG Nett.

Fotballproffen har engasjert den norske Hollywood-treneren Cornelis Elander, og Elander forteller tv2.no at han gleder seg veldig til jobben.

Les også: Riise angrer ikke på landslagsnei

Når de målene han vil nå

– Riise er jo i toppform - og han har lyst til å komme i enda bedre form til sommeren! Dette er nok en av de tøffeste jobbene jeg har hatt, sier han.

Elander, som har bodd i Hollywood i en årrekke, forteller at John Arne alltid vet hva han vil ha.

– John Arne vil alltid være den beste han kan være. Setter han seg et mål, så når han det. Han er knallsterk, og han er tørst. Jeg kommer til å trene ham der han er.

– Vil det si at du skal være treneren hans på fulltid?

– Jeg skal trene ham der han er. Jeg er tilgjengelig - enten om det er i England eller Norge eller USA, svarer Elander hemmelighetsfullt.

Støttet Fotballfrue

I 2011 fikk bloggeren Caroline «Fotballfrue» Berg Eriksen pepper for bikinibilder hun hadde lagt ut.

Caroline-bErg-eriksen
Caroline-bErg-eriksen

Lesere hevdet at hun var et usunt forbilde for de 70 000 unge leserne hun har hver dag.

– Det jeg synes er veldig trist i dag, er at hadde jeg vært overvektig så hadde jeg blitt hyllet for at jeg turte å vise at jeg så sånn ut. Og det er jo akkurat det jeg gjør, bare at jeg ikke er overvektig, sa Berg Eriksen til God Kveld Norge på reportasjereise i Nice nylig.

Cornelius var raskt ute med å støtte henne.

– Jeg hater å si det, men som vanlig er det vel janteloven som spiller sin rolle i denne saken. Om du er ung, trent og pen, skal du vel helst – i Norge – ikke stikke deg for mye ut. Man skal i hvert fall ikke gjøre noe som kan bli sett på som skryt, eller som at man er for fornøyd med seg selv, sa han til «God Kveld Norge».

I Hollywood er det nemlig stikk motsatt.

– Her kan du ikke få skrytt nok av deg selv, og så overfladisk det enn kan høres ut så er det til en viss grad litt befriende. Her har i hvert fall alle de samme rettighetene på dette området, enten du er tykk eller tynn. I Norge stiller du vel nærmest med et handikap om du går i kategorien: trent og pen, sa han.