Christine og Patrick i Grottenveien 1 besto sin egen partest, nå blir de samboere. (Foto: Espen Solli)
Christine og Patrick i Grottenveien 1 besto sin egen partest, nå blir de samboere. (Foto: Espen Solli)

Flyttet sammen etter oppussingsprogram

Det ferske «Grottenveien»-paret besto sin egen par-test.

Av Beate Sneve Larsen

– Vi har flyttet sammen, så nå bor vi hos meg, sier Christine til TV2.no.

Før de ble med som deltakere i reality- og oppussingsprogrammet «Grottenveien 1», bodde Christine Thingnes (25) og Patrick Sander (28) hver for seg i Oslo. Etter ti uker med blodslit, svette og tårer med oppussing til langt på natt, og med kamera som overvar det hele, har paret kommet styrket igjennom det. Nå har de nemlig flyttet sammen.

– Ja, vi har flyttet sammen på 29 kvadrat, så vi har det fint vi på de 29, sier Patrick.

Les også: Setter forholdet på prøve i nytt TV 2-program

Intimt og hyggelig

At det er stor forskjell på leiligheten på 62 kvm som de har hatt i «Grottenveien 1» og til Christines lille på 29 kvm, bekymrer ikke de to.

– Altså det er jo lite, men det er jo veldig intimt og hyggelig da, mener Christine og legger til at 29 kvm er den nye testen deres.

– Funker det på 29 kvm, da funker alt, sier Christine.

Slik redder du forholdet når du pusser opp

Hadde en avtale

Da Christine og Patrick bestemte seg for å bli med på oppussingsprosjektet i Grottenveien 1, bestemte de seg for at det skulle være den store testen i forholdet deres.

– Det å bo sammen i 10 uker på godt og vondt blir jo noe helt nytt, sa Patrick den gangen.

– Hvis vi klarer det veldig bra å bo sammen, så har vi veldig lyst til å flytte sammen, sa Christine.

Nå har de 10 ukene gått, og paret kan glede seg over at kjærligheten fortsatt blomstrer.

Men noe nytt oppussingsprosjekt ønsker de seg ikke.

– Nei, det frister lite å begynne på scratch altså. Jeg kan gjerne male et strøk, men ikke noe mer enn det. Ikke noe bygge vegg eller rive vegg, sier Christine.

– Vi har jo hatt det veldig gøy, så vi er ikke fremmed for tanken på å pusse opp noe annet, men det får nok vente litt til, sier Patrick.

Klart for salg i kveld

Søndag ble leilighetene i Grottenveien 1 solgt, og hva de ble solgt for, kan du se i finalen i kveld klokken 20.00 på TV 2.

Da vi tidligere forrige uke ble med på første visning av leilighetene, kunne Christine avsløre at hun gledet seg til at leiligheten skulle selges, men at hun også kunne tenkt seg å by på den selv.

– Vi har jo blitt veldig glad i leiligheten, men på en måte skal det bli veldig godt å bli kvitt den også. Eller ikke bli kvitt, for hadde vi kunnet kjøpe den selv, så hadde vi gjort det, sa Christine.

Da vi snakket med deltakerne var det ikke mange minuttene før publikum strømmet på og visningen skulle starte. Noe som preget en spent deltaker-gjeng.

– Jeg begynner å bli veldig spent, jeg klarer nesten ikke å stå i ro, så jeg føler at jeg står og tripper her nå, sa Vidar Madsen Hovda.

– De første som jeg så kom på visning kom før klokken fem og det er da en time før vi åpner. De står utenfor her og tripper, så det er tydelig at folk her er interessert. Og en av dem kom jo kjørende hit i Posche, så jeg regner jo med at han kanskje har penger til den her også da, sa Torbjørn Jensen.

Få med deg resultatet av salget i Grottenveien 1 i kveld klokken 20.00 på TV 2.

720667