Amanda Bynes i rettsalen i New York på fredag. (Foto: AP)
Amanda Bynes i rettsalen i New York på fredag. (Foto: AP)

Skandaleskuespilleren Amanda Bynes saksøker foreldrene

– Jeg vil heller at de skal være hjemløse enn at de skal leve av mine penger.

I et langt Twitter-innlegg raser skuespiller Amanda Bynes (27) etter at hun på torsdag ble arrestert.

Bynes ble arrestert etter at hun angivelig røkte hasj i bygningen der hun bor, for så å kaste en bongpipe ut av vinduet i leiligheten sin. Leiligheten er i 36. etasje.

Filmstjerne arrestert etter bongkasting

Benekter alt

Politiet som tok seg inn i Amandas leilighet fraktet henne først til Roosevelt Hospital for en psykiatrisk vurdering. Deretter gikk turen til politistasjonen.

Bynes ble siktet for narkotikabesittelse og for å ha røkt marihuana i lobbyen i leilighetskomplekset.

Hun er også siktet for uansvarlig og farlig oppførsel da hun forsøkte å forspille bevis ved å kaste bongpipen ut av vinduet.

Fredag stilte hun opp i rettsalen på Manhatten, iført en lang og bustetet blond parykk.

Dommeren Neil Ross var streng da han forklarte frk. Bynes følgende;

– Hvis du begår noen nye forbrytelser, hvis du ikke klarer å komme til retten, selv om du kommer til retten for sent, vil det bli satt kausjon og det kommer til å være en høy kausjon hvis du kommer foran meg.

Ifølge Bynes advokat benekter hun for hele hendelsen.

Se video fra rettsaken her!

721517

Saksøker foreldrene

I sitt Twitter-innlegg påstår Amanda Bynes at hun ble behandlet som om hun var psykisk syk under arrestasjonen. Hun skriver at hun ble seksuelt trakassert av politiet, at de tok seg ulovlig inn i hennes leilighet og at hun ble satt i arresten uten å ha gjort noe ulovlig.

Deretter langer hun ut mot sin egen familie.

«Aldri stol på eller hør på noe av det medlemmene av min familie sier til pressen. Jeg saksøker dem for hvitvasking . Jeg har aldri signert en kontrakt med dem og de har stjålet penger av meg uten at jeg visste det», skriver hun og fortsetter;

«Jeg er 27 år og liker ikke når pressen snakker til foreldrene mine. Mine foreldre er nesten 70 år gamle. Vi er ikke lenger på talefot. Jeg vil heller at de skal være hjemløse enn at de skal leve av mine penger.»

Hun legger til at hennes advokat er på saken og at hun også saksøker politiet for behandlingen hun fikk under arrestasjonen.

Kjent fra TV og film

Den skandaleombruste skuespilleren ble verdensberømt i TV-serien «What I Like About You», og for hovedrollen i filmen «All that».

Hun er også kjent for å være en trøbbelmaker. Så sent som i august i fjor ble hunarrestert for å ha kjørt på en politibil i ruspåvirket tilstand.

Nå er Hollywood-kjendisen ferska for enda en bilulykke