Serena gjorde kort prosess med georgier

Serena Williams tok ingen sjanse på en ny 1.-rundesmell i Roland-Garros.

Serena Williams

Ett år etter at hun røk ut for Virginie Razzano i en tennisbombe av de sjeldne, feide amerikaneren georgiske Anna Tatiashvili av banen med brutale 6-0, 6-1. Kampen varte i bare 51 minutter.

Tapet for Razzano var første gang Serena Williams har røket ut i 1. runde i en Grand Slam-turnering. Siden har hun tatt seg tilbake til sin beste form. Hun har vunnet sine fire siste turneringer (Miami, Charleston, Madrid og Roma), og med søndagens seier har hun vunnet 25 singlekamper på rad. Det er hennes lengste seiersrekke i karrieren.

– Jeg er veldig fornøyd. Jeg spiller veldig godt i år, men man vet aldri, sa 31-åringen om sine sjanser til å vinne turneringen.

Les: Ingen Murray i French Open

Serena Williams jakter på sin 16. Grand Slam-tittel og møter Julia Beigeizimer eller Caroline Garcia i neste runde.

Femteseedede Sara Errani, tapende finalist i fjor, ble den første som vant en kamp i årets utgave av Roland-Garros. Den italienske 26-åringen trengte bare 54 minutter på å feie nederlandske Arantxa Rus av rødgrusen i Paris med 6-1, 6-2. (©NTB)