paradise par
paradise par

Paradise Hotel-deltakere blir samboere

Pia og Birger er det eneste av «Paradise»-parene som fortsatt er forelsket.

Pia Sandersen og Birger Dahl er tilbake i Norge etter flere uker på «Paradise Hotel» i Mexico.

Etter å ha gått hardt ut i realityserien og omtalt seg selv som «hele Norges Casanova», må han nå legge sjekketriksene på hylla.

– Jeg klarte å si på TV at jeg var «hele Norges Casanova», men nå har casanovaen slått seg til ro. Jeg har funnet prinsessa som jeg lengtet sånn etter inne på «Paradise Hotel». Casanova-tiden er kanskje over for min del. Til høsten skal vi flytte sammen, og det blir veldig koselig, sier Birger til «God kveld Norge».

Brudd

I TV3-serien har det også vært dampende følelser mellom deltakerne Tina og Kristian Rene, som til og med forlovet seg inne på hotellet.

Charlotta og Remi ble også kjærester, men ingen av disse forholdene klarte overgangen til virkeligheten.

Pia og Birger er det eneste paret som fremdeles er sammen etter innspillingen i Mexico.

– Jeg sa til Pia inne på «Paradise» at vi kom til å være det eneste paret igjen når vi kommer ut. Pia trodde ikke på det og trodde at alle kom til å leve på en rosa sky og at alt kommer til å være fint, men det viste seg at jeg hadde rett, sier Birger.

Utfordrende

Deltagerne fra «Paradise Hotel» har fått nok å henge fingrene i etter TV-kameraene ble slått av. Nå er de travelt opptatt med å lage hurra-stemning på diverse utesteder.

Pia og Birger tror oppmerksomheten og festingen i kjølvannet av «Paradise»-deltagelsen kan være årsaken til at de andre parene ikke har klart å holde i hop.

– Det er veldig vanskelig å bli kjærester etter «Paradise Hotel» fordi det er veldig mye som skjer. Du får veldig mye å gjøre og skal være med på alt mulig. Alle vil ha en bit av deg, men så lenge begge er med på det og begge vil være like mye sammen, så går det, sier Pia.

Les også: – Reklameplakat for Paradise Hotel er ulovlig

Prioriterer Pia

Dahl har insett at han må prioritere kjærligheten fremfor festing.

– Jeg må alltid prioritere Pia fremfor eventer og arrangementer og alt annet. Jeg tror grunnen til at Tina og Kristian René og Charlotta og Remi ikke holdt ut er fordi at de kanskje forhastet seg litt mye. Det gikk for fort i svingene. De ble forlovet inne på «Paradise Hotel». Pia og jeg kjører et veldig, veldig rolig løp og så når vi toppen om et par år, kanskje.

Les også: «Paradise»-jentene på fotoshoot med FHM: Nektet å kaste klærne