Beyonce
Beyonce
Beyonce
Beyonce
Beyonce
Beyonce

Beyoncé sjekket inn på Grand hotell i natt

Fikk slakt etter gårsdagens konsert i København. I kveld står Oslo for tur.

Av Cathrine Eide

I natt ankom en av verdens største kvinnelige liveartister hovedstaden. Det er femte gang Beyoncé Giselle Knowles (31) gjester Norge, og hun står på scenen nøyaktig ett år etter at ektemannen Jay-Z (44) var her.

31-åringen er på sin «Mrs Carter»-turné i forbindelse med sitt kommende album, og svinger innom Telenor Arena i kveld etter å ha stått på scenen i København i går.

Første gang Beyoncé var i Norge var i 2002. Da var hun medlem av jentegruppa Destiny's Child.

I bildekarusellen øverst i saken, kan du se bilder fra Beyoncés første Norgesbesøk.

Terningkast tre

I går kveld hadde Beyncé konsert i København, en konsert som fikk terningkast tre av danske Ekstra Bladet.

Avisens anmelder kaller konserten «Pop for døve», og skriver «Beyoncé går på scenen med samme attitude, som elitesoldater går i krig, og sportsfolk går på banen.»

Noen få timer etter konserten hennes i Danmark, landet Beyoncés fly på Gardemoen. Deretter kjørte bilene direkte til Grand Hotel.

Fotoforbud

Under kveldens konsert er det nedlagt fotoforbud, og pressefotografer får derfor ikke lov til å ta bilder av superstjernen.

Bildenekten ble til etter at de florerte uflatterende bilder av superstjernen etter hennes Super Bowl-opptreden tidligere i år. Nettstedet Buzzfeed.com publiserte en rekke bilder, som Beyoncés PR-agent spurte om nettstedet vennligst kunne fjerne.

– Som vi pratet om, er det noen uflatterende bilder på nettsiden deres som vi høflig ber dere om å fjerne. Jeg er sikker på at du kan finne noen bedre bilder. De verste bildene er nummer 5, 6, 10, 11, 12, 19 og 22. Tusen takk. Hilsen Yvette, stod det i en mail til nettstedet fra agenten.

I stedet for å fjerne bildene, har Buzzfeed publisert mailen de fikk, samt benyttet anledningen til å vise fram alle Beyoncé-bildene igjen.

Her er bildene Beyoncè ville ha fjernet.

beyy
beyy

Krever rødt toalettpapir

Den verdensberømte sangerinnen skal visstnok også ha en imponerende lang liste over spesialiteter hun krever på sine besøk.

Divaen forventer nye toalettseter, så vel som rødt toalettpapir ifølge den britiske avisen Daily Mail.

Alle ansatte blir bedt om å gå i klær av 100 prosent bomull, alle vegger på oppholdsrommene må være hvite, og drikkevannet må være temperert til 21 grader.

Og som om dette ikke var nok, har hun også krevd isbiter i håndstørrelse som hun skal suge på, samt titan-sugerør til over 5000 kroner.

All mat er også spesifisert. Se Beyoncés liste med krav her.

Datteren i rampelyset

Det er uvisst om hennes 16 måneder gamle datteren, baby Blue Ivy og mannen Jay-Z skal være med på Norgesbesøket.

Da divaen sang på O2-arenaen i London i begynnelsen av mai, fikk tilskuerne se Blue Ivy og Beyoncé holde hender på scenen.

Datteren har vært med på en rekke av konsertene, og superstjernen la nylig ut et bilde på sin Tumblr-side av datteren i sin helt egen turné-stol.

Baby Blue Ivy
Baby Blue Ivy

Følg konserten på TV2.no. Vi anmelder låt for låt!

Beyonce
Beyonce
Beyonce
Beyonce
Beyonce
Beyonce
Beyonce
Beyonce
Beyonce
Beyonce
Beyonce
Beyonce
Beyonce
Beyonce
SKJULER MAGEN : En smilende Beyonce og Jay Z benekter ovenfor amrikansk presse at de venter deres første barn.  Her er de på basketballkamp mellom New York Jets og Detroit Pistons. (Foto: Nathaniel S. Butler, © MF/aa)
SKJULER MAGEN : En smilende Beyonce og Jay Z benekter ovenfor amrikansk presse at de venter deres første barn. Her er de på basketballkamp mellom New York Jets og Detroit Pistons. (Foto: Nathaniel S. Butler, © MF/aa)
Beyoncé ( © ZEUS)
Beyoncé ( © ZEUS)
Med den lille datteren Blue Ivy i armene. (Foto: Ed Burke, © CL**NY** DK**NY**)
Med den lille datteren Blue Ivy i armene. (Foto: Ed Burke, © CL**NY** DK**NY**)
Beyonce showet med dansere
Beyonce showet med dansere
Beyonce
Beyonce
Beyonce
Beyonce
Beyoncé (Foto: EZRA SHAW, © ml)
Beyoncé (Foto: EZRA SHAW, © ml)
Beyonce
Beyonce
Beyonce
Beyonce
Beyonce
Beyonce