kamara (Foto: Scanpix)
kamara (Foto: Scanpix)

Kamara på klubbjakt håper på nytt utenlandsopphold

– Jeg kommer nok ikke tilbake til Strømsgodset nå, sier spissen.

Drammen (TV 2 Sporten): Ola Kamara ble hentet til østerrikske Ried og sendt videre til 2. Bundesliga og 1860 München etter å ha scoret 11 mål for Strømsgodset i Tippeligaen forrige sesong.

23-åringen skrev under på en seksmånedersavtale i Tyskland, men har sammen med Maximilian Nicu, Sebastian Maier og Mark Ziereis nå fått beskjed om at han ikke får fortsette hos Bayerns lillebror.

– Det ble sånn, men jeg trivdes godt i Tyskland. Målet er å fortsette utenlands, sier spissen, som for tiden trener med gamleklubben på Marienlsyt, til tv2.no.

– Jeg kommer nok ikke tilbake til Strømsgodset nå, forteller Kamara.

Den tidligere Stabæk- og Godset-spilleren har kontrakt med Ried frem til sommeren 2016, men mye tyder på at Kamara ender et annet sted etter sommerpausen.

– Vi vet ikke hva løsningen blir, men er veldig trygge på å finne meget bra løsning for Ola utenlands. I utgangspunktet ønsker han å spille der. Nå er det viktig for han å trene, ta litt ferie og lade batteriene, sier agent Andreas Ekker til tv2.no.

Kamara spilte to kamper fra start og fikk åtte innhopp uten scoring i Erik Mykland, Ørjan Berg og Vidar Riseths tidligere klubb. På 1860s reservelag scoret han to mål på fem kamper.

Foran møtet med FSV Frankfurt i april, fikk Oslo-gutten beskjed om at kontrakten ville bli avsluttet etter sesongen dersom han ikke presterte.

– Styrelederen måtte gå og eieren vår, en arabisk sjeik, ville sparke treneren og sportsdirektøren. Heldigvis kom de til enighet slik at de kunne fortsette, men jeg merker at presset på oss spillere er knallhardt – og mye tøffere enn hjemme i Norge, sa Kamara til TV 2 Sporten 19. april.

PS! I tillegg til Kamara trente Blackburns Joshua King med Strømsgodset dagen før kampen mot AaFK. Også Marcus Pedersen er ventet på trening på Marienlyst neste uke.