ARSENAL AKTUELL: Asmir Begovic skal igjen være aktuell for Arsenal. (Foto: CARL COURT/Afp)
ARSENAL AKTUELL: Asmir Begovic skal igjen være aktuell for Arsenal. (Foto: CARL COURT/Afp)

Sjekk fredagens fotballrykter: – Liverpool vant kampen om Premier Leagues beste

Og drømmelaget til Monacos styrtrike eier. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter selv om overgangsvinduet er stengt.

Nå er sesongen over i store deler av Europa, og klubbene er forlengst i gang med planlegging av neste sesong. Selv om det fortsatt er lenge til vinduet åpner, så starter Silly Season for alvor nå.

Sjansene for at Pepe Reina forsvinner fra Liverpool øker betraktelig etter at Asmir Begovic skal ha uttalt i et intervju hjemme i Bosnia at han skal til Liverpool. Ifølge The Sun har han sagt at han skal møte til oppkjøring med Liverpool 10. juni. Det ser altså ut til at Liverpool stikker av med en av Premier Leagues mest ettertraktede spillere. Både Manchester United og Arsenal skal ha vært interessert i Stoke-keeperen, som mange mener er Premier Leagues beste.

En annen som ser ut til å spille i rødt til høsten er den spanske kruttønnen Iago Aspas. 25-åringen får forlate Celta etter nedrykket fra Primera Division, og ifølge Daily Mirror er avtalen så og si i boks. Om Aspas er hentet for å erstatte Luis Suarez eller om Brendan Rodgers vil kjøre de to temperamentsfulle angriperne sammen blir interessant å se. Aspas ble blant annet utestengt i fire kamper for å skalle ned Deportivo La Coruñas Carlos Marchena. Det blir i hvert fall ikke kjedelig på Anfield.

Les også: Fellaini fikk hårføner av Moyes: – Han kan være skremmende
Les også: United-eierne fjernet millionutgifter

Stemingen er nok ikke høy i Sunderland etter at Titus Bramble avslørte på Twitter at han forlater klubben. Få spillere har skapt mer drama på Stadium of Light de siste årene. Midtstopperen kommer til å etterlate seg et vakuum på Wearside. Spørsmålet er hvem de nå skal snakke om. Ifølge Daily Mail forsvinner trolig den noe ustabile midtstopperen nå til USA og en kultstatus i MLS.

Artikkelen fortsetter under bildet.

FORSVINNER: Sunderland-fansen kommer trolig til å savne Titus Brambles silkemyke berøringer og intelligente pasninger ut av eget forsvar. (Foto: Steve Drew/Pa Photos)
FORSVINNER: Sunderland-fansen kommer trolig til å savne Titus Brambles silkemyke berøringer og intelligente pasninger ut av eget forsvar. (Foto: Steve Drew/Pa Photos)

En annen som er fristet av liver «over there» er Carlton Cole. I motsetning til Bramble så kunne West Ham-spissen lett funnet seg en ny klubb i Premier League. Både Southampton, Stoke og Hull har vist interesse for spissen som nylig ble frigitt av West Ham. Men ifølge Daily Mirror så vil han heller menge seg med fiffen i Hollywood og håper på en kontrakt med LA Galaxy. DC United, San Jose Earthquakes og Houston Dynamo er også interessert i den tidligere landslagsspissen.

Les også: Et helt fotballag utslått av mystisk sykdom
Les også: Tidligere Tippeliga-trener tok cupgull i De forente arabiske emirater: – Nå skal det feires

Det er tydelig at Arsenal skal ha en ny spiss foran neste sesong. Stevan Jovetic har lenge vært førstevalget, men agenten hans gikk torsdag ut og sa at han helst vil bli i Italia. Og Arsenal holder jo til i England, så der minsket sjansene for å få Fiorentina-spissen. Real Madrid-spissen Gonzalo Higuain har vært et annet alternativ, men han ser ut til å ende i Juventus. Men nå ser det ut til at det faktisk finnes en spiss som vil til The Gunners. Christian Benteke uttaler ifølge The Sun at dersom han fikk sjansen til å gå til Arsenal, så er han overbevist om at Aston Villa ikke ville lage problemer.

Artikkelen fortsetter under bildet.

SKAL VI VÆRE VENNER? Neste sesong kan Christian Benteke og Alex Oxlade-Chamberlain være lagkamerater. (Foto: IAN KINGTON/Afp)
SKAL VI VÆRE VENNER? Neste sesong kan Christian Benteke og Alex Oxlade-Chamberlain være lagkamerater. (Foto: IAN KINGTON/Afp)

Torsdag kom det frem at Arsenal kunne komme til å selge Thomas Vermaelen billig. Nå stiller klubbene seg i kø for å underby hverandre. Barcelona og Manchester United skal være interessert. Nå melder også Napoli seg på i kampen om den belgiske midtstopperen, skriver en rekke italienske medier. De siterer alle Gazzetta dello Sport, men den rosa sportsavisen har slettet saken sin om interessen.

Arsenal trakk seg fra en avtale med den forrige Mario Götze da Arsene Wenger ikke ville ha Nuri Sahin. Han ville ha den ekte Mario Götze, men Borussia Dortmund-spilleren valgte Bayern München. Nå har franskmannen siktet seg inn på den neste Mario Götze. 18 år gamle Leon Goretzka har herjet i 2. Bundesliga denne sesongen. Manchester United og Juventus har vist interesse for midtbanespilleren, men ifølge Bild skal det nå stå mellom Arsenal, Real Madrid, Bayern München, Borussia Dortmund, Schalke 04 og Borussia Mönchengladbach. Men han blir trolig en sesong til i Bochum for å fullføre utdannelsen sin.

Les også: Høgmo om landslagsjobben: – Jeg vil være en svært god kandidat
Les også: Benteke: – Om Villa sier jeg må bli, er det ikke sikkert jeg aksepterer det

Napoli-president Aurelio De Laurentiis skal ha reist til London for å finne en «ung trener med baller», og ifølge Daily Mail skal den italienske klubben ha sendt en forespørsel til Tottenham om å få tillatelse til å snakke med André Villas-Boas. Han forteller også at det ikke blir lenge til den nye treneren er klar. Og Napoli kan lokke Villas-Boas med Champions League, noe som kjent Tottenham ikke kan neste sesong heller.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Villas-BoasWeb (Foto: ANDREW WINNING, © KFD/zj)
Villas-BoasWeb (Foto: ANDREW WINNING, © KFD/zj)

Chelsea har lenge vist interesse for Radamel Falcao, men colombianeren ser ut til å havne i Monaco. I stedet skal Chelsea nå være interessert i en annen Atletico Madrid-spiller. Daily Mail skriver at klubben kan komme til å gjøre et fremstøt overfor Arda Turan. Men de får i så fall kamp av Galatasaray om den tyrkiske vingen.

Javier Hernandez skal være lei av å vinne medaljer uten å få bidra i noen særlig grad for dem. Nå vil han heller spille fotball. Ifølge Tuttosport skal Juventus ha åpnet døren for «Chicharito». Den lille erten fra Mexico har scoret 33 mål på 77 Premier League-kamper for Manchester United.

Les også: Spania sender disse superstjernene til U21-EM
Les også: – Stuttgart ønsker å hente Moa

At Juventus er ute etter en spiss er vel hevet over en hver tvil. Hernandez føyer seg inn i rekken av angripere som blir koblet til klubben. Gonzalo Higuain skal være så godt som klar, Stevan Jovetic vil til klubben. Videre er Zlatan Ibrahimovic, Carlos Tevez, Lukas Podolski og Alessandro Diamanti er andre aktuelle angripere. Fra før av har klubben Mirko Vucinec, Sebastian Giovinco, Nicolas Anelka, Fabio Quagliarella og Alessandro Matri. Det kan altså bli kamp om plassen i Juve-angrepet neste sesong.

Artikkelen fortsetter under bildet.

SAGA NÆRMER SEG SLUTTEN: Etter en lang tid med spekulasjoner, kan det se ut til at Gonzalo Higuain endelig blir klar for Arsenal. (Foto: SERGIO PEREZ/Reuters)
SAGA NÆRMER SEG SLUTTEN: Etter en lang tid med spekulasjoner, kan det se ut til at Gonzalo Higuain endelig blir klar for Arsenal. (Foto: SERGIO PEREZ/Reuters)

Overraskende rolig rundt Monaco denne dagen. Men ifølge Le 10 Sport er klubben i ferd med å sluttføre overgangene til Radamel Falcao, Joao Moutinho og James Rodriguez. De har dermed ikke anledning til å være ute på jakt. Men kommer helt sikkert til å gå bredt ut igjen når trioen er signert og sendt på casino i Monte Carlo.

Les også: Fotballstjerne fjernet ribbein for å redde karrieren
Les også: Braunschweig utestenger høyreorientert politiker

Klubben har bekreftet at interessen for Vincent Kompany er reell. Le 10 Sport skriver at den russiske eieren Dimitrij Rybolovlev har planer om å hente en helt ny førsteellever. Hvor ingen fra dagens stall er aktuell. Drømmelaget skal visstnok se slik ut: Steve Mandanda (Marseille) - Bacary Sagna (Arsenal), Daniel van Buyten (Bayern München), Vincent Kompany (Manchester City), Sebastien Corchia (Sochaux) - Cesc Fabregas (Barcelona), Joao Moutinho (Porto) - Alexis Sanchez (Barcelona), Jeremy Menez (Paris Saint-Germain) - Radamel Falcao (Atletico Madrid), Carlos Tevez (Manchester City).

Andre som kan være aktuelle er Stephane Ruffier (Saint-Etienne), Victor Valdes (Barcelona), Lucas Digné (Lille), Aurelien Chedjou (Lille), Nicolas Nkoulou (Marseille), Mamadou Sakho (Paris Saint-Germain), Maxime Gonalons (Lyon), Yohan Cabaye (Newcastle), Remy Cabella (Montpellier), Yoann Gourcuff (Lyon), Bafetimbi Gomis (Lyon), Lisandro Lopez (Lyon), Pierre-Emerick Aubameyang (Saint-Etienne), Hulk (Zenit St. Petersburg) og Jackson Martinez (Porto). En ganske grei handleliste der altså.

ØNSKET I MONACO: Monaco vil betale overpris for å få Vincent Kompany til klubben. (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)
ØNSKET I MONACO: Monaco vil betale overpris for å få Vincent Kompany til klubben. (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)