Morrison (Foto: Grøtt, Vegard/NTB scanpix)
Morrison (Foto: Grøtt, Vegard/NTB scanpix)

Aalesund-profil fikk blodpropp i lungene – ute resten av sesongen

Jamaicaneren må se resten av sesongen fra sidelinjen.

Aalesund mister sin jamaicanske midtbanespiller Jason Morrison etter at 28-åringen har fått påvist lungeemboli (blodpropp i lungene). Det betyr at tangotrøyene mister en sentral spiller resten av sesongen.

Morrison skal ha fått behandling ved Ålesund sykehus de siste dagene og har blitt utskrevet torsdag ettermiddag. Det melder klubben på sin hjemmeside.

I Aafk-leiren legger de ikke skjul på at de har mistet en viktig spiller.

– Det er veldig trist for Jason selv. Men samtidig så er det trist å miste en såpass god spiller resten av sesongen. Han har vært og er en av våre viktigste spiller. Men nå er det viktigste at han blir frisk igjen, sier daglig leder Henrik Hoff til tv2.no.

Morrison har lenge vært en sentral spiller for sunnmøringene, og de oransje kommer nok til å merke at jamaicaneren nå er ute for sesongen.

– Stallen vår og laget vårt blir svekket når vi mister en kvalitetspiller som det Jason er . Men skade og sjukdom får alle lag, og det er lite man kan gjøre noe med, sier han.

Midtbanespilleren har slitt med ett kne den siste tiden, og måtte blant annet gå av banen i overhøvlingen av Lillestrøm hjemme på Color Line Stadion.

Han har startet fire kamper og hatt to innhopp for klubben denne sesongen.

TV 2 Sporten har prøvd å komme i kontakt med Aafk-trener Jan Jönsson uten å lykkes.

Morrison (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/NTB scanpix)
Morrison (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/NTB scanpix)