Ferdinand
Ferdinand

Rio Ferdinand forlenget med Manchester United

Tar en sesong til på Old Trafford.

Rio Ferdinand blir værende i Manchester United. Den 34 år gamle veteranstopperen har forlenget kontrakten sin, melder han selv på Twitter.

«Såååå glad for ha signert en ettårig forlengelse med den glimrende klubben, jeg lever drømmen. Neste sesong kan komme. #mufc», skriver han.

Rio Ferdinand blir værende i Manchester United. Den 34 år gamle veteranstopperen har forlenget kontrakten sin, meldter han selv på Twitter.

«Såååå glad for ha signert en ettårig forlengelse med den glimrende klubben, jeg lever drømmen. Neste sesong kan komme. #mufc», skriver han.

Det betyr at Manchester Uniteds nye manager, David Moyes, tydeligvis har Ferdinand med i sine planer for den kommende sesongen.

– Det er klart for alle at Rio har hatt en av sine beste sesonger i klubben, og jeg tror selv de fra utsiden kan se hvilken personlighet Rio er å ha i garderoben. Jeg er henrykt over at han har signert en ny kontrakt og jeg ser frem til å jobbe med ham, sier Moyes til Uniteds nettsider.

– Ser frem til å jobbe med Moyes
På klubbsiden utdyper også Ferdinand selv sine motiver for forlengelse, etter å ha vært først ute å melde om kontraktssigneringen på Twitter.

– Jeg er henrykt over å ha signert en ny kontrakt. Hvem har ikke lyst til å spille for dette fantastiske laget foran 76 000 fans hver eneste uke? Det har vært en utrolig reise og jeg er glad den fortsetter. Nå kan jeg fokusere fullt og helt på min klubbkarriere, noe som har fungert bra for meg de siste årene, sier Ferdinand.

– Det er stort å være en del av denne klubben, og vi går nå inn i en ny ære. Det er veldig spennende. Jeg har møtt David og jeg ser virkelig frem til å jobbe med ham og vinne mange flere trofeer med klubben, sier han.

Rio Ferdinand (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)
Rio Ferdinand (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)

Fergie: – Hans beste sesong
Sir Alex Ferguson sa tidligere i mai at denne sesongen har vært stopperens beste for klubben siden han kom fra Leeds i 2002.

– Rio Ferdinand har hatt sin beste sesong for klubben. Selv om vi har utelatt ham noen ganger, så er det fordi vi har styrt ham på den riktige måten. I de viktigste øyeblikkene har han vært der, sa han tidligere denne måten.