SAMMEN ER VI DYNAMITT: Ifølge tidligere Real Madrid president Ramon Calderon vil Cristiano Ronaldo følge Jose Mourinho til Chelsea. (Foto: JAIME REINA/Afp)
SAMMEN ER VI DYNAMITT: Ifølge tidligere Real Madrid president Ramon Calderon vil Cristiano Ronaldo følge Jose Mourinho til Chelsea. (Foto: JAIME REINA/Afp)

Sjekk torsdagens fotballrykter: – Ronaldo kan havne i Chelsea

Wayne Rooney med fransk flørt og Arsenal selger nok en kaptein. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter selv om overgangsvinduet er stengt.

Nå er sesongen over i store deler av Europa, og klubbene er forlengst i gang med planlegging av neste sesong. Selv om det fortsatt er lenge til vinduet åpner, så starter Silly Season for alvor nå.

Premier League:
Cristiano Ronaldo vender ikke tilbake til Manchester United. I hvert fall hvis man skal tro på tidligere Real Madrid-president Ramon Calderon. Han sier til Talksport at det kun er Manchester City, Chelsea og Paris Saint-Germain som har nok penger til å hente den portugisiske wonderboyen. Av dem skal bare Chelsea være aktuell som ny klubb for 27-åringen.

Men ifølge Daily Mirror er ikke Ronaldo en gang på ønskelisten til Chelsea. Avisen skriver at Jose Mourinho har rablet ned seks navn han ønsker seg på Stamford Bridge. Førstevalget er Radamel Falcao, men hvis colombianeren gjør alvor av å spille for en håndfull casinorikinger i Monaco, så er Zenit St. Petersburg-spissen Hulk neste navn på listen. André Schürrle skal være så godt som klar, mens Porto-stopperen Eliquim Mangala er en spiller Mourinho setter høyt. Det samme gjør han med Malagas vidunderbarn Isco, mens Marouane Fellaini er en annen som kan bli å se i Chelsea-trøyen neste sesong.

Les også: Frank Arnesen fikk sparken i Hamburg
Les også: Fulham signerte Hangeland-konkurrent

Rafa Benitez har fått mye kritikk for sitt arbeid i Chelsea, men han klarte å få Fernando Torres til å se ut som en fotballspiller igjen, noe som må regnes som en solid managerprestasjon. Nå er Benitez på vei til Napoli, og ifølge Daily Mirror kan han komme til å ta med seg Torres. Napoli kan dermed ende opp med Edin Dzeko og Torres som spisspar dersom de selger Edinson Cavani til Manchester City - og de kan sitte igjen med et økonomisk overskudd.

Artikkelen fortsetter under bildet.

FREMTIDSPRAT: - Hør her, Fernando. Napoli vil ha oss begge to!
  Fernando Torres og Rafa Benitez kan begge havne i Napoli. (Foto: CARL
  COURT/Afp)
FREMTIDSPRAT: - Hør her, Fernando. Napoli vil ha oss begge to! Fernando Torres og Rafa Benitez kan begge havne i Napoli. (Foto: CARL COURT/Afp)

Det er et dårlig omen å få kapteinsbindet i Arsenal. Det er begynnelsen på slutten i klubben. Etter at Patrick Vieira forlot Emirates Stadium, har ingen kaptein løftet noe trofe, og i tur og orden har de også forsvunnet fra klubben. Førstemann ut var Thierry Henry. Franskmannen var på vei bort etter en sesong, men ble overtalt til å ta en til for å lede klubben ut i første sesong på Emirates. William Gallas fikk bare ha bindet en sesong, og fikk bli i klubben ett år til før han var ferdig. Cesc Fabregas fikk bære kapteinsbindet i tre sesonger, så ble han solgt. Robin van Persie holdt bare en sesong før han ble for høy på seg selv og måtte forlate både klubb og kapteinsbind. Nå kan det se ut til at Thomas Vermaelen lider samme skjebne. Etter en skrekkelig sesong med bindet rundt armen, skal belgieren være til salgs. Ifølge The Sun er Arsenal villig til å la ham gå for bare 45 millioner kroner. Men det ville ikke ligne Arsene Wenger å la en spiller gå langt under markedspris når en rekke klubber er i klar for å by. Arsenal-fansen frykter nå at Jack Wilshere blir utpekt som ny kaptein.

Les også: Mourinho og Ronaldo utestengt i to cupkamper
Les også: Messi vil ha Neymar til Barca: – Han er en stor spiller

Wayne Rooney skal være i forhandlinger med Paris Saint-Germain. Oljesjeikene som regjerer i den franske hovedstaden skal være villig til å gi Rooney samme lønnsbetingelser som Zlatan Ibrahimovic. Noe som vil gjøre dem til verdens best betalte spissduo, med over 130 millioner blanke kronestykker rett i lommen hvert år - etter at franske skattemyndigheter har tatt sin del, skriver Daily Mirror.

Artikkelen fortsetter under bildet.

SMART SMIL: Wayne Rooney smiler lurt. Kanskje fordi en overgang
  til Paris Saint-Germain vil gjøre ham uanstendig rik. (Foto: Eamonn and
  James Clarke/Pa Photos)
SMART SMIL: Wayne Rooney smiler lurt. Kanskje fordi en overgang til Paris Saint-Germain vil gjøre ham uanstendig rik. (Foto: Eamonn and James Clarke/Pa Photos)

For noen år siden var det en spiss som scoret en del mål i Premier League som het Darren Bent. Han er fortsatt aktiv, og scoret faktisk tre mål for Aston Villa denne sesongen. 29-åringen har to år igjen av kontrakten sin med Villa. Manager Paul Lambert var nok strålende fornøyd med at Bent scoret mål da han fikk sjansen i siste serierunde. Det kan ha fått frem minnene om goalgetteren hos managere på spissjakt. For Lambert vil bli kvitt Bent, men vil samtidig ha mest mulig penger for ham. Aller helst over 100 millioner kroner, skriver Daily Mail.

Real Madrid-spillerne har fått med seg at Gareth Bale er blitt ganske god til å spille fotball. Nå frir Sergio Ramos til waliseren og ber ham komme til Real Madrid, melder The Sun. Den spanske storklubben har aldri hatt problem med å skaffe til veie penger dersom de vil ha en spiller. Men hjemmekjære Bale ser at det kan bli langt hjem til mamma dersom han flytter til den spanske hovedstaden. Derfor tyder mye på at han godtar Tottenhams tilbud om å doble lønnen for å bli på White Hart Lane.

Les også: TV 2 sender U21-EM
Les også: RBK-profil stempler kvinnelig linjedommer som «kjerring»

Det er ikke mange engelskmenn som spiller utenfor Storbritannias grenser. Og nå går det mot slutten for en av dem. Dale Jennings er lei av å spille på Bayern Münchens andrelag, og ser for seg at han flytter hjem til England til sommeren. Ian Rush sa i sin tid at «det var som å bo i et annet land» da han gikk fra Liverpool til Juventus. Jennings er inne på det samme, og vil ifølge Daily Mail nå hjem til England. Den tidligere Tranmere-spilleren er såpass jordnær at han ser at veien inn i Bayern Münchens angrep kan bli i lengste laget for ham.

Artikkelen fortsetter under bildet.

LEI AV UTLANDET: Etter to sesonger i Bayern München vender nå
  Dale Jennings hjem til England. (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)
LEI AV UTLANDET: Etter to sesonger i Bayern München vender nå Dale Jennings hjem til England. (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)

Øvrig:
Gonzalo Higuain kan se ut til å havne i Juventus. Den vanligvis svært så godt informerte Gianluca Di Marzio skriver at representanter for den italienske storklubben har returnert fra Madrid etter å ha hatt samtaler med både Real Madrid og argentineren selv, som hadde pappa med for å snakke for seg. Men klubbene skal stå et stykke unna hverandre når det gjelder overgangssum, og det kan ta sin tid før overgangen går i orden.

Les også: Bot etter bot etter bot for Taarabt
Les også: Tollås Nation om U21-uttaket: – Det er så jævlig skuffende

Ikke en dag uten at Monaco skal kjøpe fire-fem spillere. Overgangen for Porto-duoen Joao Moutinho og James Rodriguez ser ut til å gå i orden. Men den styrtrike russeren Dimitrij Rybolovlev er ikke ferdig med å spille Football Manager. Nå vil han ha Manchester City-kaptein Vincent Kompany, skriver L'Equipe. Monaco har allerede fem keepere i stallen, men de skal ha et sterkt ønske om å hente Victor Valdes fra Barcelona og Diego Lopez fra Real Madrid. I tillegg kan Lyon-spissen Lisandro Lopez være på vei til Monte Carlo.

Og om ikke det skulle være nok, så melder portugisiske A Bola at Monaco er i ferd med å stable på beina et bud på Milans midtbanespiller Kevin Prince-Boateng.

Fiorentina er i ferd med å forberede seg på livet etter Stevan Jovetic. Montenegrineren blir konstant koblet til Arsenal. Og nå har Viola hentet den ukrainske angriperen Aleksander Jakovenko fra Anderlecht. Ifølge klubbens hjemmeside har 25-åringen signert en treårskontrakt med dem.

TIL FIORENTINA: Aleksander Jakovenko er mannen som skal erstatte
  Stevan Jovetic i Fiorentina. (Foto: KIRILL KUDRYAVTSEV/Afp)
TIL FIORENTINA: Aleksander Jakovenko er mannen som skal erstatte Stevan Jovetic i Fiorentina. (Foto: KIRILL KUDRYAVTSEV/Afp)