c6
c6

Dramatisk dødsulykke i «Hotel Cæsar»

Noen av karakterene dør.

Spenningen er stor foran sesongfinalen av «Hotel Cæsar» som sendes torsdag denne uken.

Etter 15 år godt og vel 2500 episoder av den populære såpeserien, har TV-seerne fått være vitner til maktkamp, intriger og dramatikk.

Men når siste episode ruller over TV-skjermene før sommerferien, kan publikum likevel få seg noen overraskelser.

«God kveld Norge» var nemlig til stede under innspillingen av denne episoden, og vi kan avsløre at noen av karakterene vil komme til å dø i en tragisk ulykke.

Les også: «Hotel Cæsar» holder åpent under streiken

Hvem dør?

Mot sesongens finale har det seg nemlig slik at Mr. Singh frir til Eva, og vil gi henne Hotel Cæsar i gave om hun sier ja. Til tross for at hun er gift med Jens-August ser hun på dette som en mulighet til å få hotellet tilbake i Anker Hansens eie. Men bryllupet ender i tragedie.

– Jeg tror det blir veldig spennende. Det blir gøy for seerne å finne ut hvem som dør og hvem som overlever, og konsekvensene av dette selvfølgelig, sier Mathias Augestad Ambjør, som spiller Måne i den populære TV-serien.

Hvem som dør i ulykken får vi imidlertid ikke vite.

– Det var det da. Man får «se hva som skjer». Etter sommerferien får de vel vite det, sier skuespillerne Hilde Lyrån og Rudi Claes.

Les også: – Det ender i katastrofe

– Våknet med panikk

Sistnevnte har medvirket i såpeserien i en årrekke, men også for henne ble denne innspillingsdagen en utfordring. Denne episoden ble nemlig spilt inn i iskalde kuldegrader 4. desember. At dette innebar at flere skuespillere måtte ut i vannet gjorde Rudi nervøs foran innspillingsdagen.

– Jeg gruet meg veldig og våknet klokken tre i natt med panikk. Rett og slett angst, sier Rudi.