BONDE: Thor Gunnar Tangen overtok gården som 17 åring. Nå er han 42 år, har en ferdig restaurert gård med herskapelige hus, voksne barn, tid og energi   bare en ting mangler...  (Foto: TV 2)
BONDE: Thor Gunnar Tangen overtok gården som 17 åring. Nå er han 42 år, har en ferdig restaurert gård med herskapelige hus, voksne barn, tid og energi bare en ting mangler... (Foto: TV 2)

Thor Gunnar Tangen (42)

Thor Gunnar har tråkket langt utenfor sin komfortsone i jakten på en dame.

NB! Fristen for å kontakte bøndene har gått ut.

«Nå må du finne deg en kjæreste», sa kameratene til Thor Gunnar Tangen (42), som har vært singel i fem år. «Jeg må jo ikke det», tenkte Thor Gunnar, men da en kamerat meldte han på «Jakten på kjærligheten», svarte han ja.

– Jeg ville angret hvis jeg hadde takket nei. Dette er helt unikt i forhold til min rutinerte hverdag. Jeg har tråkket langt utenfor min komfortsone, men det er spennende!

Thor Gunnar Tangen (42) er en av årets seks bønder i «Jakten på kjærligheten» på TV 2.

Les om alle bøndene her

Om gården:

Gården ligger syv kilometer utenfor Hønefoss, sentralt på Østlandet. Her driver Thor Gunnar med kornproduskjon og skogdrift.

HERSKAPELIG: Gården til Tor Gunnar har flere herskapelige, totalrestaurerte hus på 400 kvadratmeter.  (Foto: TV 2)
HERSKAPELIG: Gården til Tor Gunnar har flere herskapelige, totalrestaurerte hus på 400 kvadratmeter. (Foto: TV 2)

STORSTUE: Storstuen brukes kun til fest, og selv om Thor Gunnar har restaurert alle husene som han vil ha de, har han ingenting i mot om en dame skulle ønske å sette sitt preg i hjemmet.  (Foto: TV 2)
STORSTUE: Storstuen brukes kun til fest, og selv om Thor Gunnar har restaurert alle husene som han vil ha de, har han ingenting i mot om en dame skulle ønske å sette sitt preg i hjemmet. (Foto: TV 2)

Hvordan vil du beskrive deg selv?

– En rolig og snill type. Jeg er aktiv og har masse energi, og har mye å gi til den rette personen.

Thor Gunnar tok over gården som 17-åring, og ble tidlig og brått voksen. Han har to barn på 18 og 22 og et barnebarn på fem år. Thor Gunnar mener han har ei kjempetid nå, uten mye forpliktelser.

– Ønsker du deg flere barn i fremtiden?

– I utgangspunktet ikke. Jeg tror den tiden er forbi, men man skal aldri si aldri.

Se presentasjonsvideoen av Thor Gunnar i toppen av saken

Hvilke hobbyer har du?

– Skigåing på vinteren, sykling og litt kajakk på sommeren.

Hvordan er en typisk hverdag for deg?

– Det kommer litt an på hvilke tid på året det er. Det blir noen timer i graver'n, også har jeg åtte-ti hus som skal vedlikeholdes og tre-fire mål plen som skal stelles. Det er travelt i perioder og da betyr det lite om det er søndag eller mandag, natt eller dag, men jeg ikke jobbe hver dag. Jeg er min egen arbeidsgiver og kan være fleksibel.

Bare en times kjøretur unna ligger Thor Gunnars gård. Idyllen er komplett – både inne og ute.  (Foto: TV 2)
Bare en times kjøretur unna ligger Thor Gunnars gård. Idyllen er komplett – både inne og ute. (Foto: TV 2)
EN ARMKROK: Programleder Marthe Sveberg Bjørstad tester ut armkroken før hun starter letingen etter en dame til bonde Thor Gunnar.  (Foto: TV 2)
EN ARMKROK: Programleder Marthe Sveberg Bjørstad tester ut armkroken før hun starter letingen etter en dame til bonde Thor Gunnar. (Foto: TV 2)

Hvordan ser din drømmedag ut?

– Jeg må være i aktivitet hver dag ellers blir jeg rastløs. Drømmedagen er en knall soldag i mars. Jeg går på ski inn i marka med personen som betyr aller mest for meg. Så setter vi oss ned et fint sted og nyter en kaffekopp.

Hvem er du på jakt etter?

– En dame som er trygg på seg selv og som er ærlig. Hun vet hva hun vil. Hun har sin karriere, har satt seg sine mål og oppnådd en del av dem. Bondeyrket trenger hun ikke å være mye delaktig i, men hun må ha forståelse for jobben jeg har. Hun må helst være litt sporty og like å komme seg ut i frisk luft, gjerne på ski eller sykkel. Også må hun kunne trives med å bo på en gård.

Hva er dine drømmer for fremtiden?

– Å ha det bra!

NB! Fristen for å kontakte bøndene har gått ut.