TV 2 sikret seg U21-rettighetene

TV 2 har kjøpt rettighetene til å vise alle kamper fra U21-EM. Norske seere får dermed se Tor Ole Skulleruds menn i aksjon.

Mesterskapet sparkes i gang 5. juni i Israel. Norges åpningskamp mot vertsnasjonen sendes på både TV 2 Sport og TV 2 Zebra.

– Dette er den «nye vinen» i norsk fotball med en rekke unge lovende spillere og veldig mange fra vår hjemlige eliteserie. Vi er veldig glade for at norske TV-seere får se svært attraktiv fotball i juni, sier sportsredaktør Bjørn Taalesen i TV 2.

Kanalen sender alle Norges kamper på TV 2 Sport. Øvrige kamper i mesterskapet blir også sendt.

Det var en stund frykt for at norske TV-seere ville gå glipp av fotballfesten med et lovende U21-Norge i aksjon mot verdenseliten.

– Det har tatt lang tid å få til en TV-avtale i Norge fordi rettighetene rett og slett var altfor dyre. Nå har heldigvis UEFA kommet seg ned på et akseptabelt prisnivå, som gjorde at vi kunne sikre at fotballinteresserte nordmenn får med seg denne godbiten. Det er ikke ofte norsk fotball er med i sluttspill i EM- og VM-sammenheng, så vi er veldig glade for å kunne vise dette, forteller Taalesen. (©NTB)