RETT VENSTRE: Mats Zuccarello Aasen prøvde å vise muskler overfor Chris Kelly. Men det var til liten nytte. (Foto: BRUCE BENNETT/Afp)
RETT VENSTRE: Mats Zuccarello Aasen prøvde å vise muskler overfor Chris Kelly. Men det var til liten nytte. (Foto: BRUCE BENNETT/Afp)

Zuccarello slo ikke nok fra seg: – Jeg er skuffet

Mats Zuccarello Aasen og New York Rangers må nå vinne fire strake kamper.

New York Rangers - Boston Bruins 1-2 (0-3 i kamper):

Mats Zuccarello Aasen og New York Rangers tapte sine to første kamper mot Boston Bruins.

Men det var på bortebane.

Hjemme i Madison Square Garden har de vært utilnærmelige den siste tiden, og sto med ni strake seirer på egen is før Bruins kom på besøk.

Taylor Pyatt ga Rangers ledelsen tidlig i andre periode, og en måtte tilbake over tre år for å finne sist Rangers tapte en kamp hvor de har ledet etter to perioder.

Men Daniel Paille ville det annerledes.

Først serverte han Johnny Boychuk pucken, og backen satte inn 1-1.

Før Paille selv kjempet inn vinnermålet med tre og et halvt minutt igjen av kampen. Zuccarello Aasen var på isen ved begge baklengsmålene.

– Vi må fortsatt ha troen, men det er tøft. Jeg er skuffet. Vi får bare gå inn i neste kamp i morgen og ta det derfra, sier Zucca til pressen etter kampen.

Se intervju med Zucca her (artikkelen fortsetter under):

720582

Zuccarello Aasen og lagkameratene må nå prøve på det umulige. Bare tre lag har klart å komme tilbake fra å ligge under med 0-3 i kamper og ta seg videre. Men Bruins har friskt i minnet at Philadelphia Flyers gjorde det mot dem i 2010.

– Vi kan snakke om det så mye vi vil, men det hører fortiden til. Vi måtte leve med det da og vi må fortsatt leve med det, sier trener Claude Julien.

Fjerde kamp går i Madison Square Garden på torsdag. En kamp Rangers må vinne.

– Vi kan ikke se på det som at vi må vinne fire kamper. Vi må ha fokus på neste kamp. Sesongen er i ferd med å ta slutt, så vi må gi alt vi har igjen, sier Rangers-målvakt Henrik Lundqvist.