ETTERTRAKTET: Barcelona, Real Madrid, Bayern München, Manchester City og Chelsea er klubbene som blir koblet til Neymar. (Foto: Miguel Schincariol/Afp)
ETTERTRAKTET: Barcelona, Real Madrid, Bayern München, Manchester City og Chelsea er klubbene som blir koblet til Neymar. (Foto: Miguel Schincariol/Afp)

Sjekk tirsdagens fotballrykter: – Chelsea kan gå for Neymar

Og Manchester United vil bygge nytt lag med Everton-spillere. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter selv om overgangsvinduet er stengt.

Nå er sesongen over i store deler av Europa, og klubbene er forlengst i gang med planlegging av neste sesong. Selv om det fortsatt er lenge til vinduet åpner, så starter Silly Season for alvor nå.

Premier League:
Chelseas spissjakt begynner å bli desperat. Etter at Radamel Falcao tilsynelatende glapp til enten Monaco eller Manchester City, tok ryktebørsen fyr rundt Stamford Bridge igjen. Wayne Rooney, Robert Lewandowski og Edinson Cavani er noen av dem som er blitt koblet til klubben i vår. Nå skriver Daily Star at et astronomisk bud på Neymar kan lokke den brasilianske wonderboyen til London fremfor Barcelona eller Real Madrid.

John Terrys dager som midtstopper i Chelsea går mot slutten. Nå gjør han seg mest bemerket som pokalhenter med leggbeskyttere. Ingen skifter så raskt fra dress til drakt som Terry. Men dersom han skal konsentrere seg om klesskifter, så etterlater det seg et hull i midtforsvaret som må fylles. Kyriakos Papadopoulos fra Schalke 04 skal være førstevalget, men ifølge Bild nekter Chelsea å betale de drøyt 170 millioner kronene som tyskerne vil ha.

Les også: Frykter supporterbråk i Høgmos derby-debut
Les også: Rooney ble far igjen

En annen klubb som har vært på stopperjakt i vår er Liverpool. Nå skal de røde ha funnet mannen som skal erstatte Jamie Carragher. Nemlig superslankeren Kolo Toure, melder Sky Sports. Og best av alt for manager Brendan Rodgers: Han kommer gratis. 32-åringen har bare ti kamper fra start for Manchester City denne sesongen, og kan trenge en sesong i Liverpool-forsvaret for å spille seg inn i Elfenbenskystens VM-tropp.

Artikkelen fortsetter under bildet.

NED FRA TRIBUNEN: Kolo Toure er hentet fra tribunen på Etihad Stadium for å sikre mesterligaspill i Liverpool. (Foto: JON SUPER/Ap)
NED FRA TRIBUNEN: Kolo Toure er hentet fra tribunen på Etihad Stadium for å sikre mesterligaspill i Liverpool. (Foto: JON SUPER/Ap)

Skal en tro ryktene i de engelske tabloidene, så kommer store deler av Evertons spillerstall til å melde overgang til Manchester United i sommer. Marouane Fellaini, Leighton Baines og Phil Jagielka er allerede skrevet godt inn stadionportene på Old Trafford. Nå får de selskap av unggutten Ross Barkley. Daily Star skriver at David Moyes er en stor fan av 19-åringen, og gjerne vil ha ham med seg til Manchester United.

Moyes skal ha gitt Wayne Rooney klar beskjed om at han ikke er ønsket dersom han ikke er 100 prosent motivert for å spille for Manchester United. Dersom penger er Rooneys sterkeste motivasjon, så spørs det om ikke noen år i skatteparadiset Monaco kan være tingen. Ifølge Metro skal klubben fra fyrstedømmet være interessert i å betale rundhåndet for å få den engelske landslagsspissen til å lede troppene ut i comebacksesongen i Ligue 1.

Les også: Monaco tar det franske fotballforbundet til retten
Les også: Bedriten flytur skaper trøbbel for 2. divisjonslag

Penger har i hvert fall vært motivasjonen til Florent Malouda. Den franske midtbanespilleren valgte et år uten fotball da ingen ville betale ham det han hadde i lønn i Chelsea. På Stamford Bridge var han ikke ønsket. Så da gjorde han som Winston Bogarde gjorde i sin tid; han hevet lønn i ett år og trente for seg selv og med juniorlaget. Nå står han uten kontrakt, og ifølge Sky Sports skal han være interessert i å spille fotball igjen. Og med en feit sign on-fee i vente, så er han åpen for tilbud fra interesserte klubber.

Artikkelen fortsetter under bildet.

VIL SPILLE IGJEN: Etter å ha hentet ut de siste pundene han kunne av Chelsea, vil nå Florent Malouda spille fotball igjen. (Foto: MEHDI TAAMALLAH/Afp)
VIL SPILLE IGJEN: Etter å ha hentet ut de siste pundene han kunne av Chelsea, vil nå Florent Malouda spille fotball igjen. (Foto: MEHDI TAAMALLAH/Afp)

Manchester City-kaptein Vincent Kompany klarte ikke å følge opp sin fantastiske 2011/12-sesong. Selv om belgieren stort sett holder høy klasse i City-forsvaret, var han ikke den bautaen han var i gullsesongen. Nå håper Barcelona at de kan lokke Kompany til varmere strøk, skriver Daily Mirror. Kompany skal stå øverst på Barcas ønskeliste.

Nå tyder det meste på at Gareth Bale blir værende i Tottenham. Men når klubben dobler Bales lønn, så betyr det at stallen må slankes dersom det skal hentes inn forsterkninger. Spurs ønsker seg en spiss som scorer mål. Ifølge Daily Mirror så er Christian Benteke, David Villa, Hulk og Lisandro Lopez aktuelle som nye frontløpere på White Hart Lane. Klubben prøver å lokke med Europaliga-fotball. Noe ingen av de fire får i de klubbene de er nå. Benteke står uten kamptilbud i Europa, mens de tre øvrige må spille Champions League dersom de blir værende.

Les også: Se Mjeldes tordentale: – Vi ble pissa på
Les også: Nicki Bille prøvde å stjele seieren med «Guds hånd»

Listen av spillere som er til salgs i Tottenham blir lengre og lengre for hver dag som går. Dersom noen vil ha spisser som ikke scorer mål, så er både Emmanuel Adebayor og Jermain Defoe gode alternativer. Clint Dempsey skal også være mulig å kjøpe. Det samme er William Gallas, Tom Huddlestone, Scott Parker, David Bentley, Danny Rose og Heurelho Gomes. Blir de kvitt et par av disse, kan kanskje klubben klare å komme til enighet med Wigan om en overgangssum for James McCarthy, melder Daily Mirror.

Artikkelen fortsetter under bildet.

NY PREMIER LEAGUE-SJANSE: Lite tyder på at James McCarthy blir med Wigan ned i Championship. (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)
NY PREMIER LEAGUE-SJANSE: Lite tyder på at James McCarthy blir med Wigan ned i Championship. (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)

Charlie Austin hadde en eventyrlig start på sesongen. Burnley-spissen scoret mål like ofte som han gikk ut på fotballbanen. Flere Premier League-klubber ønsket å hente 23-åringen i januar, men ingenting resulterte i noen overgang. Han stoppet på 28 mål på 40 kamper før en betent blindtarm avsluttet sesongen hans i april. Med ett år igjen av kontrakten, tyder det meste på at Austin forlater Burnley i sommer, skriver Sky Sports. Aston Villa, Sunderland, Southampton, Hull og Celtic skal alle ha varslet sin ankomst når auksjonen starter.

Ikke mye nytt på overgangsfronten for Arsenal. Det er stort sett de samme gamle ryktene som går igjen rundt The Gunners. Noe som kan tyde på at det kanskje er noe i dem. The Telegraph skriver at nordlondonerne er i ferd med å knuse sin egen overgangsrekord ved å betale 170 millioner kroner for Gonzalo Higuain. Men ifølge Daily Mirror kan denne rekorden bli slått igjen i løpet av sommeren. På et møte med fansen mandag bekreftet klubbdirektør Ivan Gazidis at klubben har over 600 millioner kroner til å kjøpe for i sommer. Og har seriøse planer om å bruke dem.

Les også: Di Canio raser mot Sunderland-spillers pengebading
Les også: Mourinho ferdig i Real Madrid

The Gunners har frigitt en røys med spillere. Den som ser ut til å tiltrekke seg mest oppmerksomhet er venstrebacken Jernade Meade. 20-åringen spilte fra start i Champions League-oppgjøret med Olympiakos tidligere i år, men fikk ikke ny kontrakt. Ifølge Sky Sports har klubber fra både Premier League og Championship vist interesse for ham.

FRIGITT: Jernade Meade fikk ikke ny kontrakt med Arsenal. Men han kan ende i en ny Premier League-klubb. (Foto: Kirsty Wigglesworth/Ap)
FRIGITT: Jernade Meade fikk ikke ny kontrakt med Arsenal. Men han kan ende i en ny Premier League-klubb. (Foto: Kirsty Wigglesworth/Ap)