CITY AKTUELL: Kan Pepe være mannen som sørger for at Manchester City tar tilbake Premier League tronen neste sesong. (Foto: JOHN MACDOUGALL/Afp)
CITY AKTUELL: Kan Pepe være mannen som sørger for at Manchester City tar tilbake Premier League tronen neste sesong. (Foto: JOHN MACDOUGALL/Afp)

Sjekk mandagens fotballrykter: – Manchester City vil ha Real Madrid-stjerne

Og Tottenham vil hente midtbanespiller som kan lage hjerter med Gareth Bale. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter selv om overgangsvinduet er stengt.

Nå er sesongen over i store deler av Europa, og klubbene er forlengst i gang med planlegging av neste sesong. Selv om det fortsatt er lenge til vinduet åpner, så starter Silly Season for alvor nå.

Premier League:
Premier League kan bli en attraksjon rikere når Manuel Pellegrini overtar Manchester City. Chileneren vurderer nemlig å ta med seg Real Madrid-stopperen Pepe til England, skriver Daily Mail. Portugiseren har få venner i fotballverden, men skaper mye kontroverser med sin tøffe spillestil og ikke alltid like sympatiske væremåte.

Tottenham må nok en gang forberede seg på en sesong med kamper torsdag kveld. Og det blir en sommer hvor spenningen blir stor om Gareth Bale fortsatt vil prøve å bære klubben alene opp i toppen eller om han vil være del av et kollektiv som kan vinne trofeer. Manager André Villas-Boas prøver etter beste evne å overbevise waliseren om at han vil bygge et lag rundt ham. Ifølge The Sun vil portugiseren vende hjem og gjøre et nytt forsøk på å hente Joao Moutinho. Spurs var svært nær ved å sikre seg midtbanespilleren i fjor sommer, men overgangen strandet da Spurs ikke ville betale det Porto ville ha. I år kan overgangssummen bli enda høyere ettersom pengesterke Monaco vil være med på en budrunde. Utropsprisen er på nærmere 280 millioner kroner.

Artikkelen fortsetter under bildet.

PAR I HJERTER: Tottenham håper Joao Moutinho vil komme til klubben
  og lage hjerter sammen med Gareth Bale neste sesong. (Foto: Paulo Duarte/Ap)
PAR I HJERTER: Tottenham håper Joao Moutinho vil komme til klubben og lage hjerter sammen med Gareth Bale neste sesong. (Foto: Paulo Duarte/Ap)

I likhet med Spurs, så kan Arsenal forberede seg på en sesong som normalt, med Mesterliga som en del av hverdagen. Men Arsene Wenger er klar på at det skal forsterkes i sommer. – Vi skal være veldig pro-aktiv i markedet, sa han etter at fjerdeplassen var sikret søndag. En som kan være på vei inn er Stevan Jovetic. Montenegrineren har vært koblet til Arsenal i månedsvis allerede, men i forrige uke kom meldingene om at Juventus hadde kommet med bud på ham. Men Fiorentinas sportsdirektør Daniele Prade avviser overfor Sky Italia at de har hørt fra Juventus. Og Fiorentina mistet mesterligaplassen på målstreken til AC Milan. Noe som øker sjansene for at Jovetic havner i Arsenal.

Les også: Koscielny fikset Mesterliga-plass for Arsenal
Les også: Her tror Spurs-fansen at Newcastle har scoret

Men det skal ikke bare spillere inn i Arsenal. Andrej Arsjavin tok søndag farvel med klubben på Twitter, mens «Afrikamesterskapets beste» Gervinho kan være på vei tilbake til fransk fotball. Månedsmagasinet Le Foot Gazette des Transferts skriver på forsiden sin at ivorianeren er på vei til Lyon. Og det kan se ut til at The Gunners også kan gjøre profitt på 25-åringen som ikke kan score mål.

Artikkelen fortsetter under bildet.

TOK FARVEL: Andrej Arsjavin sendte sin avskjedshilsen til Arsenal
  på Twitter. (Foto: Joe Giddens/Pa Photos)
TOK FARVEL: Andrej Arsjavin sendte sin avskjedshilsen til Arsenal på Twitter. (Foto: Joe Giddens/Pa Photos)

Liverpool-manager Brendan Rodgers ønsker å gjøre en del endringer i stallen sin, men en årrekke uten mesterligafotball merkes på klubbøkonomien. Dersom han skal ha penger til å kjøpe for, så må han selge. Ifølge Daily Mail så vil han trolig kvitte seg med Andy Carroll, Stewart Downing, Jose Enrique og Pepe Reina for å få råd til blant andre Tottenham-backen Danny Rose.

Southampton-manager Mauricio Pochettino er blitt lovet nærmere 300 millioner kroner til å forsterke laget sitt i sommer. Argentineren har visst glemt at han har Vegard Forren i troppen, for det virker som om hans førsteprioritet er å forsterke forsvaret. Ifølge Daily Mirror har han brukt kontaktene sine i Spania og er interessert i å hente Malaga-backen Jesus Gamez. Han vil også ha Valencia-stopperen Victor Ruiz. En annen midtstopper som kan gjøre veien til førstelaget enda lenger for Forren er ecuadorianeren Frickson Erazo.

Les også: Di Canio raser mot Sunderland-spillers pengebading
Les også: Fergie tøyset med dommeren

Peter Odemwingie irriterte på seg de fleste i West Bromwich Albion da han kjørte til London 31. januar for å signere for Queens Park Rangers, bare for å få vite at WBA ikke hadde solgt ham. Men spillergruppen holdt armene rundt ham da han hadde tatt kjøreturen tilbake. Men etter å ha skjelt ut lagkameratene etter 0-4-tapet for Norwich har også de vendt ham ryggen. Nå virker det mer trolig at Tore André Flo blir toppscorer for WBA neste sesong enn Odemwingie. Men klubben nekter å la nigerianeren gå gratis, så han må vente til noen er villig til å betale 25 millioner kroner for ham, skriver Daily Mirror.

Artikkelen fortsetter under bildet.

UTSTØTT: Peter Odemwingie har ikke mange venner igjen i West
  Bromwich Albion. Nå spørs det om oppførselen hans har skremt vekk klubbene
  som har vært interessert i ham. (Foto: Neal Simpson/Pa Photos)
UTSTØTT: Peter Odemwingie har ikke mange venner igjen i West Bromwich Albion. Nå spørs det om oppførselen hans har skremt vekk klubbene som har vært interessert i ham. (Foto: Neal Simpson/Pa Photos)

Brasilianske Diego har aldri helt funnet seg til rette i Wolfsburg. Han var på lån til Atletico Madrid i 2011/12-sesongen, med stor suksess. Etter en god sesong i Bundesliga, vil han nå tilbake til Los Colchoneros. Han sier til Wolfsburger Allgemeine at han har et konkret tilbud fra Atletico Madrid.

Mens Radamel Falcao vurderer seriøst å spille for 18 000 tilskuere i Monaco, så er det andre spillere som mener det viktigste er å spille for mye publikum. Dundee United-kaptein Jon Daly er strålende fornøyd med å droppe ned en divisjon for å spille for Rangers. – Ambisjonen min er å spille foran 45-50 000 tilskuere annenhver uke. Det får du ikke andre steder i Skottland hvis ikke du spiller for Celtic, sier han til The Herald.

GI MEG PUBLIKUM: Jon Daly dropper gjerne ned en divisjon dersom
  det gir ham et større publikum å spille for. (Foto: Lynne Cameron/Pa
  Photos)
GI MEG PUBLIKUM: Jon Daly dropper gjerne ned en divisjon dersom det gir ham et større publikum å spille for. (Foto: Lynne Cameron/Pa Photos)