Falcao (Foto: SUSANA VERA, © SV/LIM)
Falcao (Foto: SUSANA VERA, © SV/LIM)

Sjekk søndagens fotballrykter: – Falcao på vei til England for rekordsum

Og Chelsea har bedt United om å komme med en pris på Rooney. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter selv om overgangsvinduet er stengt.

Nå går sesongen mot slutten i store deler av Europa, og klubbene er forlengst i gang med planlegging av neste sesong. Selv om det fortsatt er lenge til vinduet åpner, så er opptakten til Silly Season i full gang.

Premier League:

Wayne Rooneys fremtid i Manchester United er usikker. Den engelske landslagsspissen har gitt ledelsen på Old Trafford beskjed om at han ønsker seg bort fra klubben. Paris Saint Germain er en av klubbene som har vist interesse. Nå skal derimot Chelsea ha kontaktet United og bedt de om å komme med en pris for 27-åringen. Det melder Sunday Mirror.

Rooney er også utelatt fra Manchester Uniteds tropp mot West Bromwich i dag.

Radamel Falcao viste hva han var god for da Atletico slo Real Madrid i Copa del Rey-finalen 17.mai. Nå skal Manchester City ha bestemt seg for at spissen skal bli klubbens første signering etter at Pellegrini tar over på Etihad. De lyseblå skal være villig til å sette ny britisk rekord, og legge over 500 millioner kroner på bordet for colombianeren. Det skriver Mirror.

falcao
falcao

Falcao har også vært nevnt i forbindelse med Monaco de siste ukene. Nå skal derimot den franske klubben ha fått opp øynene for en annen langhåret spiss. Ifølge The Telegraph skal de nå være interessert i å hente Andy Carroll på lån.

Samtidig ser det ut til at The Hammers er på vei til å sikre seg en ny forsvarsspiller. Shakhtar Donetsks rumenske venstreback Razvan Rat ser nemlig ut tl å gå gratis til Londons-klubben.

Andy Carroll må stå over for West Ham (Foto: Scanpix)
Andy Carroll må stå over for West Ham (Foto: Scanpix)

Chelsea er som nevnt tidligere i ryktene ute ette rå sikre seg nye angripere. Da må også andre ut, og ifølge The Sun skal de nybakte Europaliga-vinnerne nå være ute etter å kvitte seg med Fernando Torres. Dette til tross for at spissen har scoret 22 mål denne sesongen.

Christian Eriksen skal lenge ha vært ønsket av Liverpool. Nå skal derimot dansken gitt beskjed om at han kommer til å forlenge med Ajax om ikke Merseyside-klubben kommer med et nytt bud innen en måned.

Sunderland-manager Paolo Di Canio vender seg til sin gamle klubb Lazio for å hente spillere. Italieneren vil hente forsvarspillerne Modibio Diakite, samtidig som han også vil hente Maritimo-forsvarer Valentin Roberge.

Phil Neville spiller sin siste kamp som profesjonell fotballspiller søndag. Nå skriver Daily Mail at forsvarsveteranen har hatt møter med Everton-formann Bill Kenwright om å eventuelt ta over jobben til David Moyes.

Phil Neville (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
Phil Neville (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

Hvem håper du din klubb signerer i sommer? Ta debatten i kommentarfeltet under!