Andrevilla
Andrevilla

Villa nådde ikke helt opp i Barcelona

André Villa siktet mot seier, men måtte nøye seg med fjerdeplass under X-Games-stevnet i Barcelona fredag.

Nordmannen pådro seg en liten skade under trening i forkant og gjorde bare et middels bra seedingsløp. Han kvalifiserte seg som nummer fem.

– Jeg skulle gjerne hatt et bedre seedingsløp, og visste jeg kom til å møte hard motstand tidlig. Derfor var det bare å klinte til fra start. I kvartfinalen dro jeg til med en perfekt backliptsunami og slo ut en av helgens favoritter, Edgar Torronteras, sa Villa.

I semifinalen møtte han favoritten Mike Mason, fjorårets X-Games-vinner i Los Angeles. Villa måtte se seg slått, og dermed ventet bronsefinale mot Nate Adams.

– Bronsefinalen var veldig «tight» og jeg trodde jeg hadde den i boks, men triksene til Nate Adams ble scoret høyere. Det ble fjerdeplass denne gangen, men jeg har ingen grunn til å være misfornøyd med det, selv om målet var medalje. Dette er kun mitt andre Speed & Style-stevne, og jeg lærer fortsatt veldig mye fra gang til gang, sa Villa.

Neste X-Games-stevne er i München i slutten av juni, men fremover står en rekke konkurranser på programmet for Villa. Han skal delta i Mexico, California, Isle of Man, Vågå, Berkåk og Italia de kommende ukene. (©NTB)

Villa2 (Foto: COX)
Villa2 (Foto: COX)