AKTUELL FOR PSG: Spanske og franske aviser spekulerer i at Cristiano Ronaldo kan ende opp i PSG. (Foto: JAVIER SORIANO/Afp)
AKTUELL FOR PSG: Spanske og franske aviser spekulerer i at Cristiano Ronaldo kan ende opp i PSG. (Foto: JAVIER SORIANO/Afp)

Marca: – PSG har tilbudt Ronaldo 135 mill. kroner i året

Den Madrid-baserte storavisen Marca hevder at Cristiano Ronaldo nærmer seg en overgang til megarike PSG.

Paris Saint-Germain er i ferd med å gjøre alvor av planene om å hente Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo i løpet av sommeren.

Den franske klubbens styrtrike eier, Sheikh Al-Khelaifi, skal allerede ha øremerket en sum på 100 millioner euro - eller rundt 753 millioner kroner - for å kjøpe Ronaldo fri fra Real Madrid-kontrakten.

LES OGSÅ: Ronaldo: – Jeg bryr meg ikke om Mourinho fortsetter eller ikke

Kan bli verdens best betalte
Ifølge den Madrid-baserte avisen Marca skal PSG i samtaler med Ronaldos agentteam med Jorge Mendez i spissen ha tilbudt stjernespissen en årslønn på 135 millioner kroner.

Ronaldo vil samtidig få eksklusive rettigheter til eget merkenavn og personlige sponsoravtaler, noe som trolig vil gjøre portugiseren til verdens best betalte fotballstjerne.

PSGs planer om å hente Ronaldo ble først omtalt av den franske avisen L'Equipe.

LES OGSÅ: Mourinho: – Kanskje jeg ikke er i Real Madrid neste sesong

TIL PSG? Franske og spanske aviser spekulerer heftig i at Cristiano Ronaldo kan være aktuell for PSG. (Foto: QUIQUE GARCIA/Afp)
TIL PSG? Franske og spanske aviser spekulerer heftig i at Cristiano Ronaldo kan være aktuell for PSG. (Foto: QUIQUE GARCIA/Afp)

La Liga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Usikker fremtid
Foreløpig er det uklart om Ronaldo selv vil forlate La Liga til fordel for franske Ligue 1. Ronaldos nåværende kontrakt på Bernabeu går ut i 2015, og foreløpig har ikke partene blitt enige om en forlengelse.

Real Madrids president Florentino Pérez skal imidlertid stå klar med et nytt lukrativt kontraktstilbud som vil sikre Ronaldo en årslønn på 135 millioner kroner - som er det samme PSG vil tilby megastjernen.

Ronaldo tjener omlag 100 millioner kroner i året i sin nåværende avtale med La Liga-klubben.

Franske L'Equipe minner samtidig at Carlo Ancelotti kan være på vei til Real Madrid for å erstatte José Mourinho i trenerstolen neste sesong.

Og Ancelotti vil naturligvis svært gjerne beholde Ronaldo i den spanske storklubben dersom han overtar som trener.

DEBATT:
Tror du Ronaldo forlater Real Madrid til fordel for PSG? Ta debatten i kommentarfeltet under!