susanne
susanne

Derfor takker TV 2-Susanne nei til å stille lettkledt

Sportsankeret Susanne Wergeland tar heller en treningsøkt med kjæresten Atle.

TV 2s sportsanker Susanne Furøy Wergeland snakker ikke bare om sport, men tar gjerne en knallhard treningsøkt innimellom TV-jobbingen.

Sammen med journalistkjæresten Atle Jørstad, klatrer Susanne ofte opp den stupbratte Stoltzekleiven i Bergen.

Sporty

– Skal jeg drive og melde om hva toppidrettsutøverne holder på med, så må jeg jo vite hva blodsmak og melkesyre er. Det handler jo om troverdighet også, sier Wergeland til «God kveld Norge».

Susannes kjæreste Atle jobber som kjendisreporter i VG i Oslo mens hun ankrer TV2-sporten i Bergen.

Det var først for noen måneder siden at de to ble kjærester, men paret har kjent hverandre helt siden 2006 da de begge var studenter på Journalisthøgskolen.

Møttes i dokø

– Vi møttes i dokø under fadderuka, men vi ble ikke kjærester før like før jul i fjor. Det er jo et avstandsforhold. Atle bor i Oslo og jeg bor i Bergen, men det går fint.

Jeg jobber bare annenhver uke, så da pendler jeg litt og Atle er på besøk her, sier Susanne.

Kjæresten Atle forteller at Susanne ofte kommer på besøk til ham i Oslo.

- Det som er så bra med Susanne er at hun er oppofrende. Hun har nesten ikke brukt noen av friukene sine i Bergen, hun er i Oslo nesten hele tiden. Sånn sett er vi veldig heldige. Jeg har fri hver fjerde uke, så da har vi en uke i måneden der vi har helt fri sammen. Da kan vi kose oss sammen og trene. Vi koser oss ikke noe, men bare trener. Det er bare slit. Et helvete, men det er hyggelig. Et hyggelig helvete, har vi sammen, sier Atle Jørstad.

Nei til manneblader

Selv om Susanne holder seg i god form og får mye oppmerksomhet for sitt vakre utseende, betyr ikke det at hun vil gjøre som flere andre norske kjendiskvinner og stille lettkledt på forsiden av manneblader.

– Jeg har blitt spurt flere ganger, men hva skal man gjøre det for? Jeg skjønner ikke det. Jeg har ikke lyst til det. Andre har lyst, og må gjerne gjøre det. Jeg legger meg ikke opp i det, men jeg tror jeg ville ha vært litt flau over å gjøre noe sånt. Det skjer ikke.

VG-journalisten Atle støtter kjæresten i valget.

– Jeg er sikker på at bildene ville ha blitt veldig fine, men Susanne har god kontroll på hva hun vil og hva hun har lyst til å gjøre og ikke. Mitt tips er at hun må være seg selv 100 prosent, sier Jørstad.