Fotballillustrasjon (Foto: Bendiksby, Terje/SCANPIX)
Fotballillustrasjon (Foto: Bendiksby, Terje/SCANPIX)
tippesaken_header
tippesaken_header

Oddsspillet 17. mai hentes fra Danmark og Frankrike

To formsterke lag får tillit

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

HB Køge - Viborg 2,50 U: 2,90 B: 2,20

Havre AC - Stade Lavallois H: 2,10 U: 2,80 B: 2,70

Totalodds: 4,62

Innleveringsfrist: 18:55

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

HB Køge - Viborg 2,50 U: 2,90 B: 2,20

Køge er nr. 7 med to kamper igjen å spille. De har 1-1-3 på sine siste fem spilte, og tapte 0-1 her for opprykkede Vestsjælland i forrige kamp. Simon Richter (f) ble utvist i den, og er suspendert. Det samme er Morten Karlsen (m). Viborg er nr. 2, og klare for spill i Superligaen. Gjestene har tre poeng ned til treer Lyngby, men bedre målforskjell. I siste kamp skulle Viborg har tatt i mot Fyn, men Fyn trakk seg etter høstsesongen, og lagene de skulle ha spilt mot får tilkjent 3-0-seier. Det betyr at Viborg, som har tatt poeng i 19 kamper på rad, blir seriemestere dersom de vinner i kveld. De tre siste er vunnet. 3-2 borte over Vestsjælland ble etterfulgt av 3-0 hjemme over Skive. Trener Ove Christensen signaliserer at det ikke blir store forandringer i laget. 2,20 for B finner veien til 17.-.maikupongen.

Havre AC - Stade Lavallois H: 2,10 U: 2,80 B: 2,70

Havre AC har 5-3-0 siden forrige nederlag. Opp til tredjeplassen er det seks poeng, og det blir for mye med to kamper igjen å spille. Laget de kan komme à poeng med, Guingamp, har nemlig langt bedre målforskjell. Vertene kommer fra tre strake gevinster. Etter 2-0-her over Istres vant de 4-0 borte over Le Mans. De manglet sine mest målfarlige mot Le Mans, vant altså likevel 4-0. Her er Malfleury (a) er nå tilbake. Toppscorer Rivière har sonet ferdig, men han har vært syk, og det er usikkert om han spiller denne. Boucher (k) er fotsatt ute. Laval er under streken, med ett poeng opp til trygg grunn. Formen viser 0-2-4. Forrige helg tapte de 0-1 hjemme for nedrykkede GFC Ajaccio. Her er de uten blant andre Goncalves (m), Do Marcolino (a) og Gimbert (a), noe som betyr mye offensivt. Laval har altså mest å spille for, men motivasjon har altså langt fra vært nok den siste tiden, og de stiller her svakere enn de gjorde i forrige kamp. 2,10 for H er godkjent betaling.

Få gratis kortleser her