Tap for Zuccarello i første kvartfinale

Mats Zuccarello Aasen var på isen ved to baklengsmål og ble fraløpt før vinnermålet da New York Rangers tapte 2-3 for Boston Bruins i første kvartfinale i NHL-sluttspillet.

Vinnermålet kom 15.40 minutter ut i forlengningen, og kampen endte med at Zuccarello skled inn i målet med hodet først etter at Brad Marchand hadde sendt pucken inn bak Henrik Lundqvist.

Den svenske stjernekeeperen tok for øvrig på seg skylden på målet, som kom på en kontring etter at Derick Brassards pasning ble brutt av Zdeno Chara.

Marchand fikk pucken, sendte den ut til Patrice Bergeron og spurtet forbi Zuccarello. Inne foran mål styrte han Bergerons pasning i nettet.

– Jeg skulle sett spilleren i midten. Jeg var for opptatt av pucken. Derfor gikk jeg ut med det ene beinet i stedet for å holde dem samlet. Det var en teknisk feil. Når det er mange sjanser mot, gjør du før eller senere en feil, sa svensken til NHL.com.

Lundqvist har storspilt i sluttspillet og holdt nullen i de to siste kampene mot Washington Capitals i 1. runde. Torsdag reddet han 45 av 48 skudd. (©NTB)