VIL TIL VM: Thiago Alcantara vil til en klubb hvor han er garantert spilletid slik at han kan sikre seg en plass i Spanias VM tropp. (Foto: JOSEP LAGO/Afp)
VIL TIL VM: Thiago Alcantara vil til en klubb hvor han er garantert spilletid slik at han kan sikre seg en plass i Spanias VM tropp. (Foto: JOSEP LAGO/Afp)

Sjekk torsdagens fotballrykter: – Manchester United på shopping i Barcelona

Og to nye Premier League-klubber kaster seg inn i kampen om Edinson Cavani. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter selv om overgangsvinduet er stengt.

Nå går sesongen mot slutten i store deler av Europa, og klubbene er forlengst i gang med planlegging av neste sesong. Selv om det fortsatt er lenge til vinduet åpner, så er opptakten til Silly Season i full gang.

Premier League:
Manchester United er blitt koblet til Cesc Fabregas, men sjansene for at den tidligere Arsenal-kapteinen havner på Old Trafford virker å være like sannsynlige som en sommer uten regn i Bergen. Men det er en annen midtbanespiller fra Barcelona som kan være på vei til den engelske ligamesteren. Ifølge El Mundo Deportivo så skal Thiago Alcantara være til salgs. 22-åringen vil visst bort fra Camp Nou for å få spilletid slik at han kan spille seg inn i Spanias VM-tropp.

Edinson Cavani er en av overgangsvinduets mest etterspurte menn. Både Manchester City og Paris Saint-Germain skal ha vært villig til å utløse utkjøpsklausulen i kontrakten hans med Napoli, men nå ser det ut til at Chelsea vil overby dem. Europaliga-vinnerne trodde de skulle få Radamel Falcao fra Atletico Madrid, men colombianeren ser ut til å havne i Monaco. Nå vil de bruke pengene de hadde satt av på Cavani i stedet, melder den italienske tv-stasjonen Mediaset, skriver Daily Express.

Les også: Riquelmes kunstmål sendte Boca videre
Les også: Ronny Deila: – Mancini sto for kjedelig og treg fotball

Til og med Sunderland har funnet ut at Cavani er en mann som kan gjøre det greit i Premier League. Klubbens nye sportsdirektør Roberto De Fanti skal ha kontaktet Napoli i håp om å sikre seg uruguayaneren. Men ifølge Daily Express skal overmotet ha avtatt etter hvert som han skjønte at Cavani var mer lysten på å spille i Champions League enn å kjempe mot nedrykk i Premier League.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Edinson Cavani (Foto: STRINGER/Reuters)
Edinson Cavani (Foto: STRINGER/Reuters)

Mange har trodd at Tony Pulis er på vei bort fra Stoke etter sesongen, men nå skriver Daily Mail at waliseren gjør som topplagene i Premier League og ser til Spania etter forsterkninger. Han skal ha vært i San Sebastian på mandag og kikket på oppgjøret mellom Real Sociedad og Granada. Real Sociedad-spissen Imanol Agirretxe skal stå høye på ønskelisten, til tross for at han bare er 185 centimeter høy. Granadas venstreback Guilherme Siqueira skal også være en aktuell herremann for The Potters. Stoke skal også ha forhørt seg med Dnepro om deres back Ivan Strinic.

Les også: Mann (42) skulle drible seg helt til VM – døde i trailerkrasj
Les også: Brann henter omstridt stopper

Han er ikke den eneste Depro-spilleren som kan havne i Premier League. Ifølge Daily Express er Derek Boateng klar for to år i Fulham. Ghaneseren har lenge vært ønsket på Craven Cottage, og var aktuell for en overgang i januar. Nå kommer han som bosmanspiller fra den ukrainske klubben.

Artikkelen fortsetter under bildet.

TIL FULHAM: Derek Boateng skal være klar for Fulham. (Foto: STEPHANE DE SAKUTIN/Afp)
TIL FULHAM: Derek Boateng skal være klar for Fulham. (Foto: STEPHANE DE SAKUTIN/Afp)

Liverpool er fortsatt på jakt etter Jamie Carraghers arvtaker. Listen har vært lang i vår, men nå ser det ut til at Tiago Ilori fra Sporting Lisboa kan bli mannen som skal tette de rødes midtforsvar, melder Daily Mail. 20-åringen er 190 centimeter høy, men har likevel knust Cristiano Ronaldo og Nanis hurtighetsrekorder på akademiet til Sporting Lisboa.

Palermo har hatt en trist sesong, som endte med degradering til Serie B. Men en mann har vært mange klasser over lagkompisene. Den offensive midtbanespilleren Josip Ilicic har vist at han hører hjemme på høyeste nivå. Nå skal han stå på Arsenals handleliste i sommer. Men ifølge Daily Express vil The Gunners få kamp av Roma, Sampdoria og Zenit St. Petersburg om 25-åringen.

Les også: Kan bli playoff-kamp mellom Chelsea og Arsenal
Les også: Berg forstår City-ledelsen: – De tenker langsiktig

Cardiff ser ingen grunn til å sikte lavt i spillerjakten sin foran debutsesongen i Premier League. Ifølge Ladbrokes skal waliserne ha planer om et bud på den franske landslagsspissen Bafetimbi Gomis. 27-åringen har ett år igjen av kontrakten sin med Lyon, men Cardiff kan få kamp av Bayer Leverkusen om Gomis.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Lyonspiss Bafetimbi Gomis kan være på vei til en engelsk klubb i januar. (Foto: PHILIPPE MERLE/Afp)
Lyonspiss Bafetimbi Gomis kan være på vei til en engelsk klubb i januar. (Foto: PHILIPPE MERLE/Afp)

Øvrig:
Ikke en dag uten noen nye navn på Monacos handleliste. Nå har den russiske milliardæren Dimitrij Rybolovlev funnet ut at han vil gjøre det litt hjemmekoselig for Radamel Falcao i Monte Carlo. Ifølge TalkSPORT skal nå planen være å hente hans to landsmenn Jackson Martinez og James Rodriguez fra Porto.

Barcelona har innsett at Victor Valdes forsvinner i sommer, og keeperjakten har pågått en stund. Pepe Reina er fortsatt et av navnene som til stadighet dukker opp i så måte, men fortsatt er det Borussia Mönchengladbachs sisteskanse Marc-André ter Stegen som skal være førstevalget. Ifølge Sport skal ter Stegen ha tatt spansktimer i flere måneder allerede.

BARCAS FØRSTEVALG: Marc-André ter Stegen kan bli Barcelonas nye førstevalg mellom stengene. (Foto: Martin Meissner/Ap)
BARCAS FØRSTEVALG: Marc-André ter Stegen kan bli Barcelonas nye førstevalg mellom stengene. (Foto: Martin Meissner/Ap)