50/50 for Ancelotti

Carlo Ancelotti mener det er 50 prosents sjanse for at han fortsetter som trener for den franske seriemesteren Paris Saint-Germain.

Ancelotti ledet sist helg PSG til klubbens første seriegull på 19 år. Han er koblet til Real Madrid den siste tiden. Italieneren sier han ikke vet om han fortsetter i Paris.

– Det er i øyeblikket 50/50. Jeg har funnet meg godt til rette her, og jeg er ikke en som liker forandring, sier Ancelotti til L'Equipe.

Han har fortsatt ett år igjen av kontrakten med PSG. Klubbledelsen vil gjerne beholde den profilerte treneren.

– Jeg har ikke snakket med klubben ennå. Vi skal ha et møte fredag, og så får vi se etter det. Jeg ønsker å snakke med klubben først og forstå hva som skjedde denne sesongen og hva som vil skje i framtiden. Det handler ikke om å få mer makt. Jobben min handler om å forberede laget til å gjøre det bra på banen, sier Ancelotti.

53-åringen sier han gjerne blir i den franske hovedstaden. – Ja, jeg vil det, hvis det er mulig å fortsette. De siste dagene har jeg sett at alle ønsker at jeg blir. Det er forståelig. Det viktigste er å jobbe i en atmosfære der du føler du har støtte. (©NTB)