Sporløs
Sporløs

Meld deg på «Sporløs» her

Er du på jakt etter slektninger, nære eller kjære du har kommet bort fra? Da bør du lese videre.

TV 2-programmet «Sporløs» har ført mange mennesker sammen og endret mange liv. Savner du en nær slektning? Skriv til Sporløs. Kanskje blir du den neste vi hjelper.

«Sporløs»-redaksjonen må vite noe om deg, og om den eller de personene du leter etter. Redaksjonen må kjenne bakgrunnshistorien, og hvorfor det er viktig for deg å finne den personen du leter etter. Du må også sende med informasjon om hva du selv har gjort for å finne den ettersøkte, og hvilke ledetråder vi har å arbeide med i ettersøkningen.

Redaksjonen vil veldig gjerne ha kopier av relevante dokumenter og bilder. Men husk at du må sende kopier, og aldri originaler! Du må også ha masse tålmodighet når du har sendt din e-post eller ditt brev. Du mottar ingen bekreftelse på ditt innsendte brev, men du hører fra Sporløs-redaksjonen hvis de bestemmer seg for å jobbe videre med saken din.

Les dette før du sender brev

Dette skjemaet skal brukes som en huskeliste - du er velkommen til å skrive et brev som supplement til skjemaet hvis du synes det er mere vi burde vite.

Det er en god idé å lese gjennom hele skjemaet før du utfyller det.

- Vi må vite litt om deg

- Vi må vite noe om den eller de personene du leter etter

- Vi må kjenne bakgrunnshistorien, og hvorfor det er viktig for deg å finne den personen du leter etter

- Vi må vite hva du selv har gjort for å finne den ettersøkte, og hvilke ledetråder vi har å arbeide med i ettersøkningen

Om deg

Hvem er du? Fortell om deg selv og ditt liv - forestill deg at du skal presentere deg selv på 30 sekunder - hva vil du si?

Ditt fulle navn

Din adresse

Ditt fødselsår og -dato

Ditt telefonnummer (både mobil, privat og jobb)

Din e-postadresse

Om den/de personer du leter etter

Skriv hva du synes er viktigt for oss å vite - for eksempel: Hvorfor er det viktigt for deg å finne ettersøkte? Hva betydde ettersøkte for deg? Hva vil det bety for deg å bli gjenforent? Hva vil det bety for ettersøkte å bli gjenforent med deg?

Skriv så utfyllende som mye som mulig.

Navn/-ene på den/de ettersøkte

Ettersøktes fødselsår og -dato

Hva er din relasjon/tilknytning til ettersøkte?

Hvorfor vil du gjerne finne ettersøkte?

Hvor og når har du sist sett ettersøkte?

Er det noe annet vi bør vite om ettersøkte? For eksempel nasjonalitet, yrke, hobbyer og interesser - alt som kunne være interessant, morsomt eller spennende å vite om ettersøkte.

Fortell historien om deg og den ettersøkte

Ledetråder

Hva vet du som kan hjelpe oss med å finne ettersøkte? Hvor og når er ettersøkte sist sett? Hva har du selv gjort for å finne ettersøkte? Det er viktig at vi får så mange ledetråder fra deg som mulig.

Viktig!

- Vi vil veldig gjerne ha fotokopier av relevante bilag som f.eks. bilder og dokumenter, men alltid i fotokopi - aldri originalene

- Ha masse tålmodighet. Du mottar ingen bekreftelse på ditt innsendte brev, men du hører istedet fra oss hvis vi bestemmer oss for å jobbe videre med saken din.

Send en e-post til denne adressen sporlos@tv2.no eller skriv et brev til denne adressen:

Sporløs, Eyeworks Dinamo, Fridtjof Nansensvei 16D, 1366 Lysaker

Vi gleder oss til å høre fra deg!