Wayne Rooney (Foto: Adam Davy/Pa Photos)
Wayne Rooney (Foto: Adam Davy/Pa Photos)
ETTERTRAKTET: Neymar har kunnet velge og vrake blant storklubbene i Europa. (Foto: NACHO DOCE/Reuters)
ETTERTRAKTET: Neymar har kunnet velge og vrake blant storklubbene i Europa. (Foto: NACHO DOCE/Reuters)

Sjekk onsdagens fotballrykter: – Bayern München vil ikke ha Rooney

Og Monaco har planer om å shoppe mye fra øverste hylle. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter selv om overgangsvinduet er stengt.

Nå går sesongen mot slutten i store deler av Europa, og klubbene er forlengst i gang med planlegging av neste sesong. Selv om det fortsatt er lenge til vinduet åpner, så er opptakten til Silly Season i full gang.

Premier League:
Det er bare en uke siden ryktene gikk om at Wayne Rooney hadde informert lagkameratene om at han ønsker å dra til Bayern München før neste sesong. Men det kan i så fall se ut som ønsketenkning. For Bayern Münchens sportsdirektør Matthias Sammer sier «Nei, nei, absolutt nei», på spørsmål om det er aktuelt å hente engelskmannen, skriver The Sun.

Leighton Baines og Marouane Fellaini skal være uaktuelle for Manchester United. Ifølge SportsDirect News skal David Moyes ha blitt enig med Everton-formann Bill Kenwright om at han ikke skal prøve å lokke med seg duoen til Old Trafford.

Les også: Moyes vil satse på ungdommen
Les også: Berg forstår City-ledelsen: – De tenker langsiktig

Men Manchester United kan ha behov for Baines, for Mercato365 melder at Patrice Evra kan være på vei tilbake til Monaco. Franskmannens kontrakt går ut etter neste sesong, og med sterkt fallende formkurve er det ikke umulig at de røde djevlene velger å cashe inn.

Artikkelen fortsetter under bildet.

TILBAKE: Patrice Evra kan bli å se i Monaco-drakt igjen til
  høsten. (Foto: JACQUES MUNCH/AFP)
TILBAKE: Patrice Evra kan bli å se i Monaco-drakt igjen til høsten. (Foto: JACQUES MUNCH/AFP)

Mye tyder på at Manuel Pellegrini blir ny manager i Manchester City. Han kan få en jobb med å prøve å overtale Sergio Agüero til å bli i klubben. Argentineren har slitt både på og utenfor banen etter at ekteskapet med Diego Maradonas datter Giannina havarerte. Ifølge Daily Mail ser han for seg å fortsette karrieren et annet sted enn på Etihad Stadium.

Barcelona vil ha Pepe Reina fra Liverpool, mens Liverpool vil ha Cristian Tello. Nå har noen kloke hoder tenkt så det knaker og kommet frem til at en byttehandel kan være en god idé. Ifølge Daily Mirror skal Brendan Rodgers synes at det kan være en god plan.

Les også: Her er England-spillerne Norge skal møte i EM
Les også: – De er redde for å bli Norges første fotball-homo

Belgiske spillere er den nye vinen i Premier League. Nå vil også West Bromwich Albion hente spillere fra Belgia. Etter å ha testet ut Romelu Lukaku på lån fra Chelsea i en sesong, skal manager Steve Clarke ha bestemt seg for å gå for Dieumerci Mbokani som sin nye spiss, skriver Daily Mail. Den 27 år gamle Anderlecht-spissen er strengt tatt ikke belgisk, men kongoleseren har spilt største delen av karrieren sin i Standard Liege og Anderlecht.

Artikkelen fortsetter under bildet.

ØNKSET AV WBA: Dieumerci kan bli West Bromwich Albions nye spiss.
  (Foto: FRANCISCO LEONG/Afp)
ØNKSET AV WBA: Dieumerci kan bli West Bromwich Albions nye spiss. (Foto: FRANCISCO LEONG/Afp)

Ifølge SportsDirect News så har Andre Villas-Boas planer om en seriøs slankekur av Tottenham-stallen. Mye daukjøtt skal bort, og mye tyder på at Spurs-karrierene til Scott Parker, Tom Huddlestone, Jake Livermore, Brad Friedel, Heurelho Gomes, David Bentley, William Gallas og Bongani Khumalo er over etter denne sesongen.

En som kan være på vei inn hos Tottenham er Ante Rebic. Ifølge Mercato365 skal Spurs være villig til å betale 45 millioner kroner for den 19 år gamle RNK Split-spissen.

Les også: – Lampard blir i Chelsea
Les også: Kan bli play off-kamp mellom Chelsea og Arsenal

Southampton har lagt inn bud på en Barcelona-stopper. Men det er ikke Carles Puyol eller Gerard Pique. Det er Frickson Erazo fra Barcelona Sporting Club i Ecuador som nå er høyaktuell for The Saints, melder Daily Mail. 24-åringen har 21 landskamper for Ecuador, og har også fanget oppmerksomheten til Manchester Uniteds speiderkorps.

Grant Holt hinter om at han kan være på vei vekk fra Norwich. Med Ricky van Wolfswinkel på vei inn stadionporten på Carrow Road, innser han at han ikke nødvendigvis blir et førstevalg neste sesong. Nå har også familien hans flyttet nordover til Carlisle, men foreløpig blir Holt værende i Norwich, skriver Daily Mail.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Norwichs Grant Holt (Foto: Stephen Pond/Pa
  Photos)
Norwichs Grant Holt (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)

Øvrig:
Monaco leker ikke butikk. De mener alvor når de nå gjør comeback i Ligue 1. Eier Dimitrij Rybolovlev har ifølge Forbes en formue på 53 milliarder kroner, og går ikke av veien for å brenne av noen kroner på hobbyen sin. Radamel Falcao skal være så godt som klar for klubben. Men ifølge Mercato365 er listen over spillere de vil hente like lang som en seksårings ønskeliste til jul. Carlos Tevez, Vincent Kompany, Hulk og Joao Moutinho skal være noen av spillerne de ønsker at skal spille foran 18 000 tilskuere på Stade Louis II.

Stevan Jovetic har lenge vært koblet til Arsenal. Nå melder Tuttosport at Juventus skal ha kommet med et bud på den montenegrinske spissen. Men «Den gamle dame» skal ikke være interessert i å betale de 230 millioner kronene Fiorentina vil ha for ham. Men det er ikke den eneste spilleren Juve er ute etter. Stopperen Daniele Boneras kontrakt med Milan går ut etter sesongen, og nå står Juventus klar med en treåskontrakt til 31-åringen. Klubben vil også ha Torinos Angelo Ogbonna. Sampdorias midtbaneduo Andrea Poli og Pedro Obiang, pluss Catanias Francesco Lodi kan også være på vei til Torino-klubben.

ØNSKET I JUVENTUS: Både Catanias Francesco Lodi og Fiorentinas
  Stevan Jovetic står på Juventus' ønskeliste. (Foto: Fabrizio
  Giovannozzi/Ap)
ØNSKET I JUVENTUS: Både Catanias Francesco Lodi og Fiorentinas Stevan Jovetic står på Juventus' ønskeliste. (Foto: Fabrizio Giovannozzi/Ap)