Anders Bastiansen (Foto: JONATHAN NACKSTRAND/Afp)
Anders Bastiansen (Foto: JONATHAN NACKSTRAND/Afp)

Landslagsveteranene satser mot OL

– Man holder seg ung av å være med her, sier Anders Bastiansen (32).

Stockholm (TV 2 Sporten): Allerede i pressesonen minutter etter å ha tapt 0-7 mot Tsjekkia i den avgjørende VM-kampen, så de norske spillerne fremover.

De fem mest rutinerte svarte alle ja på spørsmål om de satser mot OL i Sotsji og VM i Minsk neste år.

– Jeg skal ikke gi meg. Nå får vi en sommer med litt fri så skal vi ta nye tak til høsten. Jeg er topp motivert, sier Per-Åge Skrøder (34) til tv2.no.

Flytter hjem
Modo-spilleren mente 0-7 ble i meste laget selv om Tsjekkia var minst et hakk for gode i Globen tirsdag ettermiddag.

– Vi har møtt tre verdensnasjoner og Svets som har levert en fantastisk VM. Da er det ganske naturlig at ikke vi tok den siste kvartfinaleplassen. Vi har måttet krige hele veien og det har tappet mye krefter. Vi slet spillemessig hele turneringen, mener Skrøder.

Mats Trygg (36) og Mads Hansen (34) flytter tilbake til Norge etter lange karrierer utenlands for å spille i henholdsvis Lørenskog og Storhamar. Begge er klare på at de ønsker å spille med flagget på brystet også i 2014.

– Tankene mine er å spille videre. Det er ikke bare opp til meg, men jeg har ikke vurdert å gi meg, nei, sier Hansen til tv2.no.

– Jeg satser videre. Det er en glede å være med her, jeg syns det er gøy, og det er ikke hver dag man får oppleve et OL. Min målsetting er å være med, sier backen Trygg til tv2.no.

Klar for OL
Anders Bastiansen (32) har ett år igjen av kontrakten med svenske Färjestad og håper å være med i troppen som reiser til lekene i Russland neste år.

– Jeg har ikke tenkt å gi meg nå som det er OL. Det er kjempegøy å være med dette laget, vi har bra stemning i troppen og en gjeng fine gutter. Man holder seg ung av å være med her, sier Bastiansen til tv2.no.

– Jeg fikk ikke spilt forrige OL så jeg skal gjøre alt jeg kan for å være med til Sotsji, sier VIFs Morten Ask (33 i går).

Landslagssjef Roy Johansen sier han ikke har fått noen signaler på spillere som har planer om å trappe ned satsingen inn mot OL og VM.

– Nå kommer vi til å gå gjennom VM, se kampene på nytt og vurdere hva vi kan gjøre annerledes, sier Johansen.