Langt unna fjorårsinnsatsen for Thoresen

Patrick Thoresen vil så raskt som mulig legge årets VM bak seg. Det ble en stor nedtur for KHL-stjernen fra Hamar.

I fjor stjal han mye av overskiftene etter at Norge hadde vært i aksjon. Han stoppet på ti mål og åtte assist og havnet på VMs allstarlag. I år endte sesongen plutselig med stygge 0-7 for Tsjekkia tirsdag.

– Det kommer alltid som et lite sjokk når sesongen plutselig er over. Litt skuffende at vi ikke klarte å gripe en av de to sjansene vi hadde til å komme til kvarten, sa Patrick Thoresen,

Det har vært store forventninger til det norske laget etter fjorårets innsats. Der ble det et hederlig 2-5-tap for VM-vinner Russland i kvartfinalen. Noen uvitende ishockeykjennere har også snakket om en semifinale. Det var utopiske mål for Roy Johansens gutter.

– Forventningene til oss har vært veldig store. Selv om vi ikke klarte å spille opp på samme nivå som i fjor, så vinner vi de kampene vi behøver å vinne. Sett under ett må vi være fornøyde, sa Thoresen.

– Vi hadde troen, men manglet trykket og hadde ikke nok å komme med offensivt, og i powerplay har vi jo ikke levert i det hele tatt. Hadde vi vært hete der, så hadde vi jo helt klart hatt en mye større sjanse, sa Hamar-mannen. (©NTB)