Audi Q7 finnes ikke i
Audi Q7 finnes ikke i "budsjett versjon" men den aller dyreste modellen i 2009 stilte likevel i en egen klasse. Det var en 6 liters TDI maskin, V12 må vite, som fort nærmet seg tre millioner kroner når du spekket den med utstyr...

Audi Q7: Monster-SUV har tapt seg halvannen million

Nå får du den for under halv pris.

Det er neppe mange som kjøper bil til 2,8 millioner kroner som tenker to ganger på verditapet. Har en såpass bilbudsjett, er vanligvis totalbudsjettet også ganske så romslig.

Og godt er nok det - for det kan fort bli en skikkelig bommert å investere den typen summer i en bil.

Bare se her: En av verdens aller råeste SUV-er, Audi Q7 6.0 TDI V12, kostet ny ca 2,8 millioner kroner. Nå ligger en slik 2009-modell til salgs i Norge for 1,24 millioner.

Har du også lurt på det? Hva er egentlig en SUV?

Enormt moment

Her er det 6-liters V12-er med 500 hestekrefter og 1000 (!) NM. Den gjør 0-100 km/t på bare 5,5 sekunder og momentet er naturligvis enormt.

Utstyrslista er så omfattende at det må ha tatt et par timer bare å fylle den ut!

Her er rett og slett det aller meste av tenkelig (og utenkelig) ekstrautstyr på plass, inkludert TV med digital dekoder.

Klikk her for å se annonsen på bilen

Nypris: 2,8 mill

Og selv om prisen fortsatt er rimelig høy, har verditapet i løpet av de 74.000 kilometrene bilen har rullet, sannelig vært blodrødt.

Vi omtalte denne bilen også før jul - og da var prisen 1,4 millioner. Nå er det altså ny prisreduksjon på rundt 200.000 kroner på et halv år.

Et bruktbilmarked i Norge med raskt fallende priser har rammet denne bilen også.

LES OGSÅ: Nå skal vi kjøpe drømme-familiebilen

Glemt bil

Q7 er generelt en av bilene som har fått litt juling på bruktmarkedet. Audis store sjuseters-SUV har aldri vært noen storselger i Norge og er nå en litt glemt bil.

Men er du ute etter en diger sjuseters SUV med sportsbilprestasjoner og har råd til at den nok kommer til å tape seg noen hundre tusen de neste årene også - da kan dette absolutt være noe å tenke på.


LES OGSÅ: Kristine fikk Audi Q7 i julegave fra mannen sin