Branns Zsolt Korcsmar jubler etter 0 1 under NM kampen i fotball mellom Hødd og Brann på Høddvoll i Ulsteinvik torsdag ettermiddag. Hødd vant 3 1. (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/NTB scanpix)
Branns Zsolt Korcsmar jubler etter 0 1 under NM kampen i fotball mellom Hødd og Brann på Høddvoll i Ulsteinvik torsdag ettermiddag. Hødd vant 3 1. (Foto: Ekornesvåg, Svein Ove/NTB scanpix)

Brann solgte Zsolt

Zsolt Korcsmár forlater Brann til fordel for Bundesliga.

Allerede 3. mai meldte Bergens Tidende at midtstopperen Zsolt Korcsmár kom til å forlate Brann i sommer.

LES OGSÅ: Zsolt Korcsmár ble tomålshelt for Brann

Nå bekrefter Brann at Korcsmár går til Greuther Fürth, som ligger på sisteplass i Bundesliga og er klar for nedrykk.

– Korcsmár har tirsdag signert en treårig avtale med den tyske klubben Greuther Fürth. Ungareren forlater Brann 15. juli

Bekrefter overgangen
– Korcsmár har tirsdag signert en treårig avtale med den tyske klubben Greuther Fürth. Ungareren forlater Brann 15. juli, skriver Brann på sin offisielle Twitter-profil.

– Zsolt Korcsmár har spilt 82 kamper for Brann siden debuten i august 2010, og han har scoret ni mål for oss, skriver klubben videre.

Brann har gjort det klart at klubben har planer om å erstatte den ungarske midtstopperen. Korcsmar var en av klubbens aller best betalte spillere, og hans avgang frigjør betydelige lønnsmidler for Brann, skriver Bergens Tidende.

Tippeligaen i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Branns
  Zsolt Korcsmar jubler etter 0-1 under NM-kampen i fotball mellom Hødd
  og Brann på Høddvoll i Ulsteinvik torsdag ettermiddag. Hødd vant 3-1.
  (Foto: Hommedal, Marit/NTB scanpix)
Branns Zsolt Korcsmar jubler etter 0-1 under NM-kampen i fotball mellom Hødd og Brann på Høddvoll i Ulsteinvik torsdag ettermiddag. Hødd vant 3-1. (Foto: Hommedal, Marit/NTB scanpix)

Bundesliga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

– Hadde flere tilbud
Greuther Fürth bekrefter at Brann-spilleren har signert på sine hjemmesider.

– Zsolt har god hurtighet, han er flink til å bygge opp spillet og er duellsterk. Han kan spille med begge bein og kan derfor spille både på høyresiden og venstresiden i forsvaret, i tillegg til å være midtstopper. Vi er glad for å ha hentet en spiller med Zsolts kvaliteter til klubben. Zsolt snakker perfekt engelsk og han vil derfor kunne tilpasse seg her enkelt, sier trener Rouven Schröder

Korcsmár selv ser frem til å fortsette karrieren i tysk fotball.

– Jeg er glad for å kunne fortsette karrieren min i Tyskland. Jeg hadde tilbud fra andre klubber, men valgte å takke ja til Greuther Fürth, sier han.